25. 6. 2013.

Paramore - Anklebiters #video

Treći spot za Paramore sa istoimenog albuma za pesmu "Anklebiters" koja neće dobiti svoje singl izdanje. Bend održava besplatan koncert u Londonu septembra na iTunes festivalu. Ulaznice će se deliti besplatno putem loto izvlačenja samo morate da se prijavite na itunes.com/festival.



povezane vesti:
Paramore snimci iz studija #video
Kako je sniman Paramore spot "Still Into You" VIDEO
recenzija: Paramore - Paramore

The Hype Theory - "Reverie" #video

Paramore klonovi The Hype Theory su objavili nov video spot "Reverie" sa drugog albuma 'Captives'. Bend je iz Essexa, Engleska, postoje od 2010. Sviraju mešavinu pop/rock alternative. Nastupali su na svim važnim festivalima u Britaniji, kao Download, T in the Park, Underage, Hevy i Sonisphere, ove godine biće deo Warped turneje.


Yeah Yeah Yeahs! novi spot "Despair" #video

Indie rock Yeah Yeah Yeahs! su prvi bend koji je snimio spot na Empire State Building najpoznatijoj zgradi New York-a. Režiju je radio Patrick Daughters a snimano je na visini od 86 spratova. Snimanje je trajalo od 2 posle ponoći do zore. "Despair" je drugi singl sa albuma 'Mosquito'.



povezane vesti:
Yeah Yeah Yeahs - Mosquito VIDEO
Yeah Yeah Yeahs novi singl "Sacrilege" AUDIO

Tonight Alive besplatni #download

Novi singl "The Ocean" australijanskog pop punk benda Tonight Alive se može preuzeti besplatno preko njihovog sajta. Pesma dolazi sa novog albuma 'The Other Side' koji se očekuje u septembru.



povezane vesti:
Tonight Alive novi singl VIDEO
Tonight Alive uživo VIDEO

Novi basista Machine Head #vesti

Jared MacEachern je novi basista Machine Head, do sada je radio sa bendom Sanctity kao ritam gitarista. On je već svirao sa Machine Head 2007. kada se tadašnji basista povredio. Jared je već počeo pripreme za osmi album benda.
Rob Flynn, frontmen MH je rekao: "Trebao nam je neko ko može i da peva i da svira. Kada je 2007. doleteo kao zamena bio je izuzetno odgovoran. Brzo smo se uvežbali, svirao je kao predgrupa MH pa onda svirao sa nama. Uvek je bio trezan dok se svirka ne završi, ponekad je odmah posle koncerta sedao u kombi i vozio čitavu noć".
Machine Head su se odlučili da novog basistu potraže preko youtube snimaka i tražili su da se ljudi sami prijave preo njihovog sajta. Bilo je više od 400 kandidata.

Adam Duce prethodni basista je posle 12 godina napustio bend februara ove godine.

Snimak sa audicije:


povezane vesti:
Hoćete da svirate bas u Machine Head?
Machine Head: Zašto smo izbacili Adama