9. 7. 2013.

Originalna reklama za novi Queens Of The Stone Age #video

Komičar Fred Armisen, iz Saturday Night Live, glumi Ricky Chism-a tv prodavca i njegov zadatak je da vam predtavi novi album QOTSA ali kao USB flash izdanje.

Matador Records je objavio '...Like Clockwork' pre nešto više od mesec dana a sada se u prodaji, stvarno, pojavljuje i na USB flash formatu. Pored albuma dobijate i fotografije, kompletan omot, tekstove pesama, spotove, a može da služi i kao otvarač za flaše(pogledati video). Cena je $29.99.

Ovo je prvo izdanje QOTSA koje je uspelo da se domogne prvog mesta na listi najprodavanijih albuma u Americi.



povezane vesti:
Queens Of The Stone Age uživo kod Letterman-a VIDEO
Queens Of The Stone Age - If I Had A Tail Uživo VIDEO
recenzija: Queens of the Stone Age - ...Like Clockwork

Sasvim drugačiji Paul McCartney #video

Uvek inovator u muzici, Sir Paul McCartney je saradnjom sa italijanskim dance/punk producentom The Bloody Beetroots-om pokazao kako treba da izgleda kada se spoji elektro i rock zvuk a da to ne bude ljigavo i upakovano za široke narodne mase.
Spot za pesmu "Out of Sight" je danas objavljen a izdavač singla je Ultra Music.



povezane vesti:
recenzija: Sound City Reel To Reel
Bonnaroo 2013: Mumford and Sons, Paul McCartney, Bjork, Wilco...
Kako ponovo snimiti prvi The Beatles album

Franz Ferdinand "Right Action" #video

Indie rock (mada više zvuči kao pop) bend iz Glazgova Franz Ferdinand su objavili svoj prvi spot sa novog albuma 'Right Thoughts, Right Words, Right Action' koji će se pojaviti 27. avgusta. Singl otvara album a nosi naziv "Right Action".


povezane vesti:
Novi Franz Ferdinand VIDEO
Povratak Franz Ferdinand VIDEO

Soulfly prvi snimci sa novog albuma #audio

Nekada odličan bend Soulfly je danas porodični posao Cavalera plemena.
Nastali 1997. kao deo Nu-Metal pokreta, bili aktuelni i u Groove matalu onda se Max pomirio sa bratom Igor-om i počeli su da sviraju death metal a razlika između Soulfly i Cavalera Conspiracy je bila sve manja i manja.
Novi izdavač Nuclear Blast Entertainment i novi, deveti, za sada bez naslova album donosi promenu u producentu, po prvi put je Terry Date na tom mestu. Za bubnjevima je mladi Zyon Cavalera sada već stalni član benda.

Intro za čuveni hit Sepulture "Refuse/Resist" su zapravo otkucaji Zyon-ovog srca dok još nije ni bio rođen.




povezane vesti:
Mastodon pevač u reklami za Orange pojačala VIDEO

Blackmore's Night drugi spot #video

Drugi singl sa 'Dancer and the Moon' albuma je za naslovnu pesmu. 
Osmi studijski album za, nekada gitaristu Deep Purple, Ritchie Blackmore-a i njegovu suprugu Candice Night objavljen je 11. juna kao regularno CD izdanje i kao deluxe sa bonus DVD-om na kom se nalazi dokumentarac od 40 minuta o procesu snimanja albuma, kao i akustične verzije pesama
"The Spinner's Tale", "Somewhere Over The Sea/Moon Was Shining", "The Ashgrove" i "Queen For A Day".
Prvi singl je "The Moon Is Shining (Somewhere Over The Sea)" objavljen još maja u digitalnom formatu. Pesma je zasnovana na staroj narodnoj kompozicije sa područja Češke kaže Ritchie Blackmore: "Candice i meni ta melodija nije mogla da izađe iz glave, uzeli smo i preuredili da ima rock atmosferu. Sviramo je kao baladu kako je originalno i napravljena. Pitali smo neke prijatelje iz Češke kako se zove u originalu ali niko nije znao da nam kaže".


povezane vesti:
recenzija: Blackmore's Night - Dancer and the Moon #recenzija 
Koncert za Jon Lord-a #vesti
Deep Purple se zahvalili fanovima #vesti
Posveta Jon Lord-u na novom Blackmore's Night albumu

Avenged Sevenfold 30 sekundi nove pesme #audio

Šesti album 'Hail To The King' izlazi krajem avgusta, omot izdanja je totalno u metal fazonu, kao da je za Saxon iz osamdesetih! Muzički bend je obećao da će i zvučati kao metal bend i da neće eksperimentisati sa elektronikom.
Gitarista Synyster Gates je za Revolver o novom albumu rekao: "Mislim da je ovo naša najbolja ploča do sada, kada ovo budete pustili jako otkinuće vam glavu".

Besplatnim koncertom u Hollywood Palladium-u 26. avgusta Avenged Sevenfold će častiti svoje fanove povodom izlaska novog materijala.



povezane vesti:
Avenged Sevenfold omot novog albuma #vesti #video
Avenged Sevenfold nova najava albuma VIDEO