10. 8. 2013.

Blue October novi album #video

Sedmi studijski album nosi naziv 'Sway' novi singl je "Angels In Everything". Za razliku od prethodnog, ljutitog 'Any Man in America'(2011) koji je vukao korene u post punk i post grunge novim izdanje Blue October se vraćaju mirnijem alternativnom rock-u sa pop elementima.
Sve pesme je napisao Justin Furstenfeld pevač, gitarista i lider benda, takođe je bio zadužen i za produkciju.
Od 12. do 18. avgusta novi album ćete moći preslušati jer će biti postavljen na različitim portalima i web stranicama radio stanica. Datum izdavanja 'Sway'-a je 20. avgust.

Dva singla su prethodila samom izdanju, prvi "Bleed Out" i "Angels In Everything".



Less Than Jake detalji devetog albuma #vesti

Ska Punk veterani Less Than Jake će objaviti nov studijski album. Prvi nov materijal posle pet godina 'See the Light' pojaviće se ovog novembra. 'Greetings and Salutations from Less Than Jake' iz 2012. je zapravo kombinacija singlova iz 2011. sa još par neobjavljenih pesama snimljenih u tom periodu.
Novo izdanje sadrži 13 pesama, producent je basista Roger Lima. Izdavač je Fat Wreck Chords.
Februara bend je na turneji sa Reel Big Fish i Zebrahead.

See the Light:
1. Good Enough
2. My Money Is On the Long Shot
3. Jump
4. The Loudest Songs
5. Do the Math
6. Bless the Cracks
7. John the Baptist Bones
8. American Idle
9. The Troubles
10. Give Me Something To Believe In, Inc.
11. Sunstroke
12. A Short History Lesson
13. Weekends All Year Long

Crazy Town/Deftones/Orgy projekat #audio

Zaboravljeni demo snimak je konačno postavljen na radost svih nas koji smo bili dovoljno veliki da se sećamo kako je i kada je nastao NU-Metal...

Projekat Black Light Sprecial je kolaboracija Bret Epic Mazur - Crazy Town, Chino Moreno - Deftones, Jay Gordon - Orgy. Pesma je najverovatnije nastala krajem devedesetih početkom dvehiljaditih. Nikakve informacije za sada ne postoje (ili ih ja nemam!). Demo snimak je postavljen na novo-otvorenim stranicama povratnika Crazy Town koje je dosta eminentnih novinara popljuvalo još pre nego što se pojavila prva nova stvar.




povezane vesti: 
Crazy Town se vraćaju! Ko su oni, pitate se? #video
Palms - Palms #recenzija
Deftones "Swerve City" uživo VIDEO

Korn - "Never Never" zvanični #stream

Posle nekoliko dana "rata" sa fanovima koji su postavljali novu pesmu Korn-a na svojim youtube/soundcloud profilima bend se smilovao da objavi pesmu na svojoj facebook stranici.

poslušajte pesmu