2. 10. 2013.

Suicide Silence nastavljaju sa radom!! #vesti #audio

Novembra 2012. su Suicide Silence prestali sa radom kada je Mitch Lucker-pevač preminuo u saobraćajnoj nesreći. Tada su izjavljivali da više neće raditi kao Suicide Silence ali skoro godinu dana kasnije sasvim iznenada bend je obavio da imaju novog pevača.
Još uvek nije zvanično objavljeno ime novog pevača ali po nekim glasinama to bi mogao da bude All Shall Perish pevač Eddie Hermida.


povezane vesti:
Slipknot, Slayer u čast Mitch Lucker-a 

Protest The Hero novi singl? #audio

Kako su momci iz benda objasnili na svom facebook profilu nisu imali nameru da pesmu "Drumhead Trial" objave kao sledeću sa 'Volition' albuma. Razlog zašto je baš ova pesma posatvljena u audio formatu na youtube je zbog loših kopija koje su fanovi postavili pre toga. "Drumhead Trial" je premijerno puštena na američkom radiju nedavno.




povezane vesti: 
Protest The Hero "Clarity" lyric #video 
Lamb Of God bubnjar u Protest The Hero #audio 

Probajte nešto novo - State Champs #stream

Volite pop punk?
State Champs će uskoro objaviti svoj prvi album 'The Finer Things', tačnije 7. oktobra. U jednom se svi slažu, album je odličan. Bend je iz američke države New York i postoje od 2010.


Tesseract "Nocturne" #video #premijera

Novi spot za odlične Tesseract sa njihovog drugog albuma 'Altered State'. Singl "Nocturne" je sa drugog dela albuma 'Of Mind'. Drugi spot je zapravo prvi objavljeni singl. Prvi spot je snimljen za "Singularity" ('Of Energy') drugi singl.



povezane vesti:
Probajte nešto novo - Tesseract VIDEO 

Queen V "Right Or Wrong" #video #premijera

Novi spot za Queen V sa njene kompilacije 'The Decade Of Queen V' kojom obeležava deset godina od svog prvog izdanja. Spot je inspirisan drugim svetskim ratom i sniman je na autentičnim lokacijama u Pensilvaniji. Pesma "Right Or Wrong" je originalno objavljena 2005.



povezane vesti: 
Probajte nešto novo - Queen V #video #stream 

Blaze Bayley novi spot #video

Prvi spot sa kompilacije 'Soundtracks Of My Life' je za "Hatred" jednu od dve nove pesme. Retrospektiva karijere pevača koji je zamenio Bruce Dickinson-a u Iron Maiden tokom devedesetih će biti objavljena 31. oktobra. Pored pesama iz solo karijere našle su se i pesme iz Wolfsbane perioda. Jedina pesma iz Iron Maiden ere je "Clansman" ali u novoj akustičnoj verziji.



povezane vesti:
Blaze Bayley kompilacija karijere #vesti
Blaze Bayley Best Of album VIDEO 
Blaze Bayley i Thomas Zwijsen - Russian Holiday VIDEO