21. 2. 2014.

Lacuna Coil - "Nothing Stands in Our Way" lyric #video #premijera

Novi album 'Broken Crown Halo' objaviće Century Media 31. marta. Sedmi album italijanskih metalaca je poslednje izdanje na kome su svirali bubnjar Cristiano "Criz" Mozzati i gitarista Cristiano "Pizza" Migliore koji su napustili bend pre nekoliko dana. Do sada su tri pesme objavljene sa albuma: "I Forgive (But I Won't Forget Your Name)", "Die & Rise" i aktuelni singl "Nothing Stands in Our Way".

The Menzingers - "In Remission" #video #premijera

'Rented World' je četvrti album za The Menzingers, objaviće ga Epitaph 22. aprila. Prvi singl "In Remission" neodoljivo podseća na neke starije The Pixies numere.


Alex Turner-ova poruka na Brit Awards #video

Ako vas interesuje ko je dobio nagradu na ovogodišnjim Brit Awards, to ćete morati potražiti na drugom mestu. Jedan događaj je obeležio čitavu manifestaciju a to je govor Alex Turner-a prilikom preuzimanja nagrade za najbolji album njegovog benda Arctic Monkeys.
Ukratko Turner je rekao: "Taj rock'n'roll, ha? Taj rock'n'roll jednostavno neće da ode. Možda je ponekad u hibernaciji, zaroni u neku baru... ali uvek čeka, iza ugla, spreman da ustane iz blata u kom se nalazi. Taj rock'n'roll nikada neće umreti i vi tu ne možete ništa!"




Arctic Monkeys su odsvirali "R U Mine", posle nastupa su izjavili da pirotehnika nije bila njihova ideja i da je više nikada neće koristiti.



Zajednički nastup Bastille i Rudimental je još jedan događaj ovogodišnjih Brit Awards vredan pomena.