7. 3. 2014.

Evergreen Terrace - Dead Horses #video #premijera #stream

Novi spot za Evergreen Terrace sa njihovog šestog albuma 'Dead Horses'. Naslovna pesma je jedina koja je dobila spot i prva je koju smo mogli da čujemo sa izdanja. Album je objavljen decembra za Rise Records.




Preslušajte album 'Dead Horses'

Bob Mould uživo kod Letterman-a #video #vesti

Pored nastupa kod David Lettermana gde je promovisao 25 godina rada kao solo umetnik Bob Mould je najavio i svoj novi album.
Prošle noći je Mould uživo izveo "See A Little Light" koja se originalno nalazi na albumu "Workbook" objavljenom 1989. Njegov prvenac je ponovo objavljen pod imenom 'Workbook 25' i sadrži bonus pesme kao i dodatni disk sa koncertom snimljenim u Cabaret Metro-u '89.
Tokom prošle godine Mould je ponovo izdao albume svog benda Sugar sa bonusima.

Da se ne živi od stare slave Mould pokazuje najavom svog jedanaestog album 'Beauty & Ruin' koji će se pojaviti 3. juna u Americi. Novi disk dolazi dve godine posle odličnog 'Silver Age'. Izdavač je Merge Records.




povezane vesti:
Dave Grohl i Bob Mould uživo! VIDEO
Dave Grohl u čast Bob Mould-u

Editors - Sugar #video #premijera

Četvrti album The Weight of Your Love za britanski alternativni rock/pop Editors je svakako njihovo najznačajnije i najupsešnije izdanje. Posle tri veoma uspešna singla objavljuju i četvrti Sugar.



povezane vesti:
Editors novi spot #video
Reading & Leeds Festival treći dan #video
Editors - Formaldehyde #video

We Are The In Crowd - The Best Thing akustično #video

Uživo u prostorijama Glamour Kills proizvođača odeće nastupili su We Are The In Crowd. Izveli su akustičnu verziju svog novog hita "The Best Thing (That Never Happened)" koji se nalazi na nedavno objavljenom albumu 'Weird Kids'.




povezane vesti:
We Came As Romans akustično #video
Kako su We Are The In Crowd snimali album 'Weird Kids' #video #stream
We Are The In Crowd - Weird Kids #recenzija

Linkin Park - Guilty All The Same #audio #premijera

Sada i na zvaničnoj Linkin Park stranici nova pesma "Guilty All The Same". Singl je tokom jučerašnjeg dana bio premijerno postavljen na slušanje korisnicima Shazam aplikacije ali je i procureo na drugim internet stranicama sa kojih je u toku dana i uklonjen. Na svom twitter-u, pevač Chester Bennington je rekao da ćemo se unerediti (shit your pants) kada čujemo nov album, ako je suditi po "Guilty All The Same" očekuje nas najbolje LP izdanje još od prvenca 'Hybrid Theory'.




povezane vesti:
Linkin Park nova pesma! #audio #premijera
Linkin Park novi album! #vesti
Još bendova za Rock Am Ring 2014 #vesti