13. 5. 2014.

Fucked Up - "Sun Glass" #video #premijera


Još jedan spot za novi Fucked Up album 'Glass Boys'. Disk će objaviti Matador Records 2. juna. Prvi singl "Led By Hand" je objavljen početkom ovog meseca.

Gameface 'Hey Steve' #video

Osim što prave fenomenalnu muziku Gameface imaju talenta i za humor. Kako je izgledao njihov put do Belgije i nastup na Groezrock festivalu možete videti u spotu u kome konstantno zapitkuju bubnjara Steve Sanderson gde se nalaze i šta radi.
Gameface su se vratili na svetsku punk scenu odličnim albumom 'Now Is What Matters Now' posle skoro deset godina pauze. Pročitajte recenziju i preslušajte izdanje na mikerecenzije.

Pogledajte 'Hey Steve' video:

Probajte nešto novo - Beartooth #video #premijera

Ovo je bend koji će vas iznenaditi, pre svega svojom energijom. Novi singl "Beaten In Lips" dosta podseća na rane Billy Talent ali pesma počinje kao žestok hc. Bend se i kreće između hardcore i punk rock-a, njihov zvuk dosta podseća na scenu koja se pojavila osamdesetih u Kaliforniji. Dosta retro elemenata u njihovoj muzici verujem da nikog ko voli hc/punk neće ostaviti ravnodušnim.
Beartooth postoje od 2012. i dolaze iz američke države Ohajo. Postavu čine dve gitare, bas, bubanj i vokal.

O sebi kažu: "Veoma smo bučni i volimo da lomimo stvari".

Pogledajte novi spot "Beaten In Lips",  pesma će se naći na njihovom debiju 'Disgusting' - 9. jun, Red Bull Records.

Kako su The Downtown Fiction snimali novi spot #video


Odličan novi singl "Kiss My Friends" za američki pop-punk The Downtown Fiction se pojavio u video verziji pre skoro mesec dana. Pesma se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu 'Losers & Kings' koji će se pojaviti 17. juna.

Kako je nastao spot pogledajte u video klipu dole.

Preslušajte novi Cursed Sails album #stream

'Rotten Society' debi album za Cursed Sails je od danas u prodaji preko Rise Records-a. Bend je sastavljen od bivših članova Issues i Woe, Is Me.
Produkciju je radio Drew Fulk najpoznatiji po radu sa Motionless In White, The Amity Affliction...


Man Overboard “Wide Awake” #video #premijera

Sa njihovog, za sada, poslednjeg albuma 'Heart Attack' pop punk-eri Man Overboard su objavili još jedan spot. "Wide Awake" je peti singl sa izdanja koje se pojavilo pre skoro godinu dana. Izdavač je Rise Records.
Sredinom marta pojavio se zvanični spot za "How To Hide Your Feelings".

Pogledajte novi spot “Wide Awake” i preslušajte kompletan album 'Heart Attack'.

Chelsea Grin - Angels Shall Sin, Demons Shall Pray #video #premijera

Drugi singl za deathcore Chelsea Grin sa njihovog trećeg albuma 'Ashes To Ashes'. Izdanje će se pojaviti 8. jula.
Chelsea Grin postoje od 2007. (godinu dana pod imenom Ahaziah). Pažnju medija skreću 2009. svojim prvim albumom 'Desolation of Eden'. Zanimljivo u vezi ovog benda je što postavu čine tri gitare.

Pogledajte lyric video za "Angels Shall Sin, Demons Shall Pray" i novi izveštaj iz studija sa snimanja 'Ashes To Ashes' albuma.

Bury Tomorrow - Of Glory #video #premijera

'Runes' novi album za britanske metalce Bury Tomorrow naći će se u prodaji od 26. maja. Drugi singl "Of Glory" je dobio i zvaničan video spot.
Ovo je treći album za Bury Tomorrow i biće objavljen za Nuclear Blast Records. Prethodni 'The Union of Crowns' su objavili pre dve godine.

Pogledajte spot za "Of Glory" kao i intervju u kome članovi benda pričaju o nastanku i značenju pesama koje su se našle na 'Runes'.

Body Count novi singl "Talk Shit, Get Shot" #video

Prošlih meseci je bilo nagoveštaja da Ice-T radi na novom Body Count albumu posle osam godina pauze.
Nova pesma "Talk Shit, Get Shot" je, nezvanično, prvi singl. Poslednji album Body Count su izdali još 2006. U jednom od intervjua Ice-T je rekao da su potpisali za Sumerian Records i da će novi album nositi naziv "Manslaughter". Datum objavljivanja je 10. jun.

Singl "Talk Shit, Get Shot" je doživeo premijeru u poslednjem podkastu Ice-T's "Final Level".