2. 6. 2014.

Nova Linkin Park pesma "Wastelands" #video #premijera

Kada sam čuo "Guilty All The Same" postajala je nada da će 'The Hunting Party' novi Linkin Park album biti sirov i žestok kao njihov prvenac 'Hybrid Theory'.
Druga objavljena pesma "Until It's Gone" je potvrdila da od toga nema ništa a sa trećom "Wastelands" počinjem da mrzim sebe što sam i pomislio da Linkin Park mogu ponovo da budu bend vredan pažnje.


Preslušajte Boy Jumps Ship EP 'Lovers & Fighters' #stream

Engleski Boy Jumps Ship su EP 'Lovers & Fighters' objavili za Rude Records i to je prvo izdanje za njihovu novo kuću
Nedavno se pojavio i promo spot za pesmu "Still Alive" koja se nalazi na disku.



Preslušajte kompletan 'Lovers & Fighters' EP:

Mallory Knox - ‪QODII‬ #audio #premijera

Nova pesma za britanski alternativni rock Mallory Knox je danas doživela premijeru na BBC Radio 1. "QODII" je prvi singl i naći će se na novom albumu benda o kome se još uvek ništa ne zna. To će biti njihovo drugo izdanje posle više nego uspešnog 'Signals' iz 2013.

Preslušajte "QODII":

O novom Foo Fighters #video

Novi album Foo Fighters će se pojaviti do kraja godine. Disk će pratiti i mini serija na kanalu HBO o nastanku albuma. Dave Grohl je došao na ideju još prilikom rada na Sound City projektu da uradi dokumentarac o značajnim američkim studijima za snimanje muzike.

Novi Foo album je snimljen u osam različitih studija što ćemo i videti u samoj seriji ali saznaćemo više o istoriji svakog od studija i ljudima koji su tamo radili.

Serija nosi naziv 'Sonic Highways' i biće prikazana na jesen. Pogledajte prvi trejler:

Of Mice & Men na turneji po Britaniji #video

Of Mice & Men su završili American Dream Tour sa Bring Me The Horizon i sada su u Evropi, tačnije u Velikoj Britaniji. Svoj novi album objavili su krajem januara za Rise Records.

'Restoring Force' možete preslušati na mikerecenzije (link ispod) i pročitajte recenziju istog.



Pogledajte izveštaj sa turneje:

Preslušajte novi The Algorithm album #stream

The Algorithm su izuzetno jedinstveni i ako niste slušali njihovu muziku iznenadićete se.
Mešavina elektronike i metalcore-a ima i prog elemenata. Kombinacija elektronskih i živih instrumenata... Jedinstveni i dugačiji, to su The Algorithm.

'OCTOPUS4' je drugi album projekta i od danas je u prodaji preko Basick Records.
Preslušajte izdanje na mikerecenzije u linku ispod:

Budite deo novog Sonic Boom Six albuma #vesti #video

Fantastični Sonic Boom Six se spremaju da uđu u studio i snime album broj pet. Pesme su napisane produciraće ih Dan Weller (Enter Shikari, Young Guns). Preko pledgemusic platforme i vi možete da učestvujete u snimanju ovog izdanja. Donacijom na pledgemusic.com/sonicboomsix bićete među prvima koji će čuti nove pesme ali i možete da dobijete gomilu dobrih stvari od Sonic Boom Six, npr. gitaru, patike iz spota "Virus", koncert u vašoj dnevnoj sobi...


Pogledajte video 'The Boom Needs You' za detaljnije informacije i priključite se kampanji:

Bob Mould "I Don't Know You Anymore" #video #premijera

Drugi singl sa 'Beauty & Ruin' albuma je dobio i video verziju. Odličan spot u kome gostuje Colin Meloy iz The Decemberists! snimljen je u saradnji sa Funny Or Die. Novi Bob Mould album pojaviće se 9. juna za Merge Records.