11. 7. 2014.

Suicide Silence - You Can't Stop Me #recenzija

Nuclear Blast Records
2014

Pre neke dve godine mislili smo da je sa smrću Mitch Lucker-a i Suicide Silence završio svoju karijeru kao bend. Ipak posle nekog vremena preostali članovi su smogli snage i odlučili da nastave sa novim pevačem. Harizmatičnog Lucker-a je zamenio Eddie Hermida, pravi čovek za ovaj posao. ’You Can't Stop Me’ četvrti album benda možda nije njihov najbolji ali je pravi naslednik prethodna tri, Suicide Silence su samo nastavili gde su stali.

Mallory Knox prvi spot sa novog albuma "Ghost in the Mirror" #video #premijera

Do sada su se pojavila dva singla "‪QODII‬" i "Ghost in the Mirror" sa novog Mallory Knox albuma 'Asymmetry'. Disk je u prodaji od 13. oktobra a prvi promo video je snimljen za drugi singl.


We Are The Ocean počeli rad na novom albumu #vesti

Danas su We Are The Ocean zvanično otpočeli rad na novom studijskom albumu, četvrtom u njihovoj karijeri. Snimanje se odvija u Middle Farm Studios gde su snimili svoja prethodna tri izdanja 'Go Now and Live', 'Maybe Today, Maybe Tomorrow' i 'The Middle Farm Sessions'.

Palisades novi remix i EP #video #premijera

"High and Low" u novom remix-u je uradio Scout iz Issues. Snimak će se naći na novom EP-u 'Another Techno Jawn'.

Young the Giant spot za naslovnu numeru "Mind Over Matter" #video #premijera

Fantastični Young The Giant snimili su još jedan spot, za aktuelni singl "Mind Over Matter" kako i album nosi naziv. Ovo je treći singl sa njihovog drugog albuma koji se pojavio početkom godine.


Preslušajte njihovo ostvarenje i pročitajte recenziju u linkovima dole.