10. 9. 2014.

For The Fallen Dreams novi spot "Bombay" #video #premijera

For The Fallen Dreams su snimili novi spot, pesma je "Bombay". Njihov novi album 'Heavy Hearts' je u prodaji, izdanje možete preslušati u linku dole.


Hands Like Houses nova verzija stare pesme #video #premijera

Australijski rock bend Hands Like Houses objavljuje 'Reimagine' novi EP sa obradama pesama koje su se našle na njihovom prethodnom albumu 'Unimagine'. Do sada su predstavili dve "nove" pesme koje možete pronaći u linkovima ispod. Novi video klip je za "release" u originalu "A Tale of Outer Suburbia".


Kako je Gerard Way snimao "No Shows" #video

Prvi spot u solo karijeri Gerard Way i video klip o tome kako je nastao. "No Shows" je prva pesma sa 'Hesitant Alien' albuma za koju je pevač snimio spot, pre ove pojavio se najavni singl "Action Cat" ali u audio formatu.


coldrain još jedan spot "You Lie" #video #premijera

Sve popularniji japanski metalcore Coldrain objavljuju još jedan singl sa njihovog veoma uspešnog drugog albuma 'The Revelation'. Bend je potpisao za Hopeless Records i sebi otvori put ka svetskom tržištu.


Issues snimaju novi spot #video

Issues su snimali spot za "Mad At My Self" koja je možda i najveći hit sa njihovog istoimenog albuma. Ponovo su sarađivali sa režiserom Dillon Novak-om sa kojim su snimali spotove za "Hooligans" i "Princeton Ave".