7. 10. 2014.

Rancid "Face Up" nova pesma #video #premijera

Ništa posebno, samo još jedna nova Rancid pesma. 'Honor Is All We Know' novi album je u prodaji od 27. oktobra.


We Are The Ocean nova pesma "ARK" #video #premijera #download

Svi bendovi sa albuma na albuma se menjaju ali većina samo ide uz ono što prolazi kod publike. We Are The Ocean su bend koji svakim novim albumom postavi granicu malo dalje nego na prethodom. Malo je tih koji imaju hrabrosti i znanja da se upušte u nešto novo i nešto bolje a ipak da ostanu dosledni sebi.

Četvrti We Are The Ocean album je snimljen, prvi singl je fantastična "Ark".
Pesmu možete besplatno preuzeti na wearetheocean.co.uk


Gameface obradili Justin Timberlake-a #video #premijera

B strana vinil izdanja singla "Regular Size" za američki alt.rock Gameface je obrada Justin Timberlake-a. Ploča je od danas u prodaji u četiri različita pakovanja.

Preslušajte "Mirrors" u verziji Gameface-a.


Probajte nešto novo - White Clouds & Gunfire #video #premijera

Britanski pop-punk White Clouds & Gunfire su prošlog meseca objavili debi album 'For All The Non Believers'. Singl "Poison" polako ali sigurno postaje veliki hit.
Bend predvodi pevačica Eveline Verdegaal i da njihov zvuk podseća na We Are The In Crowd, Paramore, Tonight Alive ali mora se priznati da zvuče odlično!


Lower Than Atlantis "Emily" uživo #video

Lower Than Atlantis su poslali Mike Duce-a da odsvira akustičnu verziju singla "Emily" u prostorijama Rock Sound magazina.


You Me At Six 'Cavalier Youth' reizdanje #vesti #video

Novi spot za "Lived A Lie" snimljen uživo u Dean Street Studios sa gudačima, samo je delić onoga što nas očekuje na proširenom izdanju album 'Cavalier Youth'. You Me At Six će 26. oktobra objaviti novu verziju diska sa jednom novom pesmom "Champagne Wishes" i pet akustičnih verzija. Kao bonus naći će se spot za "Lived A Lie" i dokumentarac sa snimanja.


Dve nove AC/DC pesme #video #premijera

'Rock Or Bust' je u prodaji od 2. decembra. Detalji albuma kao i dve nove pesme "Rock Or Bust" & "Play Ball" potražite ispod...


Foo Fighters novi Sonic Highways snimci #video

17. oktobra je premijera prve 'Sonic Highways' epizode do tada bi trebala da se pojavi i nova Foo Fighters pesma.


The Xcerts objavili "Pop Song" #video #premijera

Sa novog albuma 'There Is Only You' koji će se naći u prodaji od 3. novembra The Xcerts su predstavili još jedan singl. "Pop Song" je drugi spot sa izdanja, posle odličnog "Shaking In The Water". Nedavno je bend postavio audio snimak još jedne nove pesme "North East Kid" koja je B-strana prethodnog singla.