8. 7. 2015.

Beavers - Enter Please #recenzija

Myo Agency
2015

Italijanska petorka Beavers svojim debi izdanjem 'Enter Please' nudi melodične numere inspirisane zvukom koji se provlači od tradicionalnih do alternativnih melodija rock muzike. Svih pet pesama na ovom EP izdanju imaju dušu nekih prošlih vremena. Sa pogledom na budućnost ovaj bend vam nudi dobru gitarsku svirku na koju niko nije ravnodušan!


'Enter Please' album otvara ritmična, skoro pa blues rock "Loudly (In Your Place)", pesma uz koju bi mogli i da plešete. Da grunge nije umro, Beavers su dokazali sa sledećom numerom "Invincibile".
"Reason to Live" je prava alternative rock pesma u kojoj se veoma oseća britpop (najviše Oasis) uticaj. Lagana numera veoma prijatne melodije sa pevljivim refrenom, pravi hit.
Povratak rock korenima sa "Unspoken Feelings", Beavers su možda iz Italije ali im je Britanija u duši. Najkompleksnija i najemotivnija na albumu je poslednja "Berlin". Mračna balada koja vas vodi na ulice Berlina i od vas pravi aktera ove priče.

Beavers je veoma zanimljiv projekat. Bend postoji već nekoliko godina i nisu pronašli prečicu za uspeh već polako i strpljivo grade svoju karijeru. U njihovoj muziki možete prepoznati uticaje Black Crowes ali i New Order i sve to pomešano sa dobrim britpop-om.

Нема коментара:

Постави коментар