13. 1. 2015.

Make Do And Mend nova pesma "Each Of Us" #video #premijera

Druga pesma sa 'Don’t Be Long', trećeg albuma za Make Do and Mend. Disk će biti u prodaji od 24. februara. Do sada su objavili samo naslovnu numeru, nova nosi naziv "Each Of Us".


Storm The Sky & Hands Like Houses "Dead Giveaway" #video #premijera

Trenton Woodley iz Hands Like Houses je gostovao u pesmi "Dead Giveaway" na novom Storm The Sky albumu 'Permanence'. Ovu kao i ostale objavljene pesme možete pronaći na mikerecenzije.


Još jedna Falling In Reverse pesma "Guillotine IV (the Final Chapter)" #video #premijera

Priča se da će novi Falling In Reverse album biti dosta "normalniji" od prethodnog. 'Fashionably Late' je bio izuzetan album ali je dosta proširio granice njihovog žanra tako da je bilo i dosta pop elemenata, hip hop čak i country. Novi 'Just Like You' će biti povratak korenima i zvuku koji je obeležio njihov debi 'The Drug in Me Is You' (2011).
Nova pesma "Guillotine IV (the Final Chapter)" samo potvrđuje tvrdnje napisane iznad.

'Just Like You' je u prodaji od 24. februara.


Papa Roach nova pesma "Never Have To Say Goodbye" #video #premijera

Još jedna pesma sa 'F.E.A.R.' novog Papa Roach albuma koji će uskoro biti u prodaji. "Never Have To Say Goodbye" je sporijeg ritma sa power ballad prizvukom. Dva zvanična singla su do sada objavljena, naslovna "Fear Everything And Rise" i moćna "Warriors".


Twin Atlantic "Oceans" #video #premijera

Twin Atlantic su snimili još jedan spot sa odličnog 'Great Divide' albuma. Balada "Oceans" je ekranizovana sa pričom o opraštanju od bolnih sećanja na detinjstvo, porodicu, ljubav...


Halestorm se vraćaju #video #premijera

Prvi singl sa novog Halestorm izdanja je "Apocalyptic". Disk će se pojaviti početkom aprila i nosiće naziv 'Wild Life'.


All Time Low novi singl, album, spot... #video #premijera

All Time Low su predstavili prvi singl sa novog albuma 'Future Hearts'. Šesto studijsko izdanje pop-punk velikana biće u prodaji početkom aprila. Kao producent vratio se John Feldmann sa njim su sarađivali na albumu 'Dirty Work' iz 2011. Prvi singl je "Something's Gotta Give" za koju je snimljen i spot koji možete pogledati u linku ispod.