18. 2. 2015.

Seasons Change prvi singl "Valentine" #video #premijera

"Valentine" je prvi singl sa debi albuma 'Please Don't Leave' za pop-punk Seasons Change. Pesmu je pevač Anthony Robles posvetio svom preminulom prijatelju Michael Valentine-u, odgledajte spot do kraja!
Album će se pojaviti 7. aprila.


Senses Fail obradili Man Overboard "Real Talk" #video #premijera

Sa split izdanja na kome su Senses Fail i Man Overboard snimili po jednu obradu i po jednu novu pesmu. "Real Talk" je pesma sa istoimenog Man Overboard albuma objavljenog 2010. godine.


Preslušajte novi Make Do And Mend album 'Don’t Be Long' #stream

Make Do And Mend svoj treći album 'Don’t Be Long' objavljuju preko svoje izdavačke kuće Stay Close Records dok je Rise Records zadužen za distribuciju. Prethodnih nedelja nekoliko pesama je prethodilo samom izdanju. Album je u prodaji od 24. februara ali ga još danas možete preslušati na mikerecenzije.


Marmozets neobjavljena pesma "Broken Reflection" #video #premijera

Marmozets su postavili do sada neobjavljenu numeru "Broken Reflection". Nije poznato da li je u pitanju nov materijal ili samo pesma koja se nije našla na njihovom debi albumu 'The Weird and Wonderful Marmozets'. Premijeru nove pesme bend je iskoristio da promoviše nove datume na turneji.


Motionless In White premijera spota "Break The Cycle" #video

Fantastičan novi singl za Motionless In White sa njihovog albuma 'Reincarnate' koji je po objavljivanju dominirao na prvom mestu Billboard-ove liste rock albuma. Za "Break The Cycle" pevač Chris Motionless kaže da je skriveni dragulj ove ploče, pesma koju fanovi nisu primetili posle slušanja albuma. Po njemu ovo je pesma koja spaja prošlost i sadašnjost njegovog benda.


We Are The Ocean spot za "Do It Together" #video #premijera

Drugi singl za We Are The Ocean sa njihovog novog izdanja 'Ark'.
Novi album, novi zvuk, nova frizura (barem za pevača Liam Cromby-ja). Jedan od najboljih novijih bendova britanskog alternativnog rock-a su sve nas zadivili progresom koji su predstavili prvim singlom, naslovna pesma nove ploče "Ark". "Do It Together" je totalno drugačija od prethodne, sirova, dosta bučnija, možda i podseća na neke ranije numere ali je više nego očigledno da su We Are The Ocean sada veoma ozbiljan bend od koga se očekuje samo kvaltet.
Album je u prodaji od 11. maja.


Nova Faith No More pesma "Cone of Shame" #video

Faith No More su otpočeli turneju po Japanu jučerašnjim koncertom u Tokiju. Na nastupu su izveli i jednu novu pesmu "Cone of Shame" koja će se naći na narednom albumu 'Sol Invictus'.