11. 3. 2015.

Black Star Riders - The Killer Instinct #recenzija

Nuclear Blast
2015

Black Star Riders je bend koji je nastao od članova koji su svirali sa legendarnim Thin Lizzy. Pod ovim imenom oni su nastavili tu muzičku priču. Novi, njihov drugi album ’The Killer Instinct’ donosi odličan hard rock i otvara nova poglavlja u karijeri benda sastavljenog od veterana.
Novi album se ne razlikuje previše od debi izdanja ’All Hell Breaks Loose’ (2013). ’The Killer Instinct’ je samo nešto čvršćeg zvuka što je zasluga čuvenog producenta Nick Raskulinecz-a koji stoji iza ovog projekta.

Deftones snimaju album #vesti

Chino Moreno pevač Deftones je u intervjuu za Rolling Stone pričao o snimanju novog albuma. Muzika koja će se naći na njihovom osmom albumu opisana je kao nastrana ("...a little screwy"). Kako pevač kaže to će i dalje da zvuči kao Deftones ali je definitivno korak napred. Disk se očekuje na jesen ili do kraja godine.
Kompletan intervju pročitajte u linku ispod.


A Skylit Drive premijera novog spota "Within These Walls" #video

Pre nekoliko dana A Skylit Drive su predstavili svoja dva nova člana. To su bubnjar Brandon "Rage" Richter (bivši Motionless In White član) i gitarista Michael Labelle (ex-Of Reverie) koji je preuzeo i vrišteće vokale u bendu.
Prvi singl nove postave je "Within These Walls" a album se očekuje do kraja godine.


Bullet For My Valentine snimaju album #vesti

Bullet For My Valentine snimaju album koji bi trebao da ispravi sve greške koje su napravili poslednjim 'Temper Temper'. Izdanje iz 2013. je bilo možda i najkomercijalnije u njihovoj karijeri i delovalo je previše neozbiljno. Sada se Velšani vraćaju u metal, barem tako izgleda u prvom klipu iz studija sa snimanja novih pesama.


Još jedna Sleeping With Sirens pesma "We Like It Loud" #video #premijera

Svakog dana jedna nova Sleeping With Sirens pesma. Njihov novi album 'Madness' je u prodaji od 17. marta.