21. 4. 2015.

Foo Fighters 'Songs From The Laundry Room' EP #stream'

'Songs From The Laundry Room' je Record Store Day vinil izdanje objavljeno u malom tiražu. Sve četiri pesme preslušajte u linku ispod.
Foo Fighters su za ovaj mini albumu snimili jednu novu pesmu "Empty Handed", obradu Kim Wilde "Kids in America" i dodali dva stara demo snimka "Alone + Easy Target" i "Big Me".
Neočekujte pefekciju!


Against Me! animirani spot "Two Coffins" #video #premijera

Animaciju za spot "Two Coffins" uradila je Margherita Ballarin. Pesma se nalazi na albumu 'Transgender Dysphoria Blues'.


The Dirty Youth 'Gold Dust' album ukratko! #video

The Dirty Youth novi album 'Gold Dust' će se pojaviti 11. maja. Na disku se nalazi jedanaest pesama, deo svake možete čuti u trejleru ispod.


Lower Than Atlantis novi spot "Words Don't Come So Easily" #video #premijera

Još jedan singl sa istoimenog Lower Than Atlantis albuma, objavljenog pre skoro godinu dana.


Chunk! No, Captain Chunk! "The Other Line" #video #premijera

Tako se to radi! Prvi oficijelni singl sa novog Chunk! No, Captain Chunk! albuma 'Get Lost, Find Yourself' je možda i njihova najbolja pesma ikada.
"The Other Line" je kreativno veliki korak napred. Francuski pop-punk-eri će svoj treći studijski album objaviti 19. maja.


Tom DeLonge album 'To the Stars... Demos, Odds and Ends' dostupan za preslušavanje #stream

Tom DeLonge 'To the Stars... Demos, Odds and Ends' je navodno album pesama koje su trebale da se nađu na novom Blink 182 albumu. Neke od pesama zvuče kao da su pisane pre dvadeset godina tako da je ovo samo kompilacija demo snimaka koje su ostale neupotrebljeni tokom godina. Inače ovo je prvo od nekoliko izdanja koje je planirao za ovu godinu.
Takođe, objavljen je i zvanični spot za "Circle-Jerk-Pit".