6. 5. 2015.

Mumford & Sons - Wilder Mind #recenzija

Gentlemen of the Road/Island
2015

Posle dva albuma koji su pomerili granice moderne pop muzike Mumford & Sons su se odlučili na nešto nesvakidašnje. ‘Wilder Mind’ je njihov prvi u potpunosti električni album. Bendžo i kontrabas su zamenjeni električnim gitarama, americana-indie-folk nekada, sada alternativni rock. Ovakav potez je zapravo odlična ideja jer još jedan album u starom formatu bi možda bio ponavljanje materijala ovako dobijate “iste” te pesme ali odsvirane na drugi način.

Anthony Raneri (Bayside) solo "Gone" #video #premijera

Anthony Raneri iz Bayside je potpisao ugovor sa Hopeless Records i objaviće solo izdanje. EP 'Sorry State Of Mind' će se pojaviti 30. juna. Preslušajte prvi singl "Gone".


Whitesnake "Soldier of Fortune" zvanični spot #video #premijera

Novi Whitesnake album biće objavljen 18. maja. 'The Purple Album' je zapravo posveta Deep Purple periodu kada je David Coverdale bio pevač. Pročitajte recenziju albuma.
"Soldier of Fortune" je novi singl a pesma je snimljena u dve verzije od kojih je jedna deo deluxe izdanja kao bonus.


Sleeping With Sirens novi spot "The Strays" #video #premijera

'Madness' је četvrti Sleeping With Sirens album. "The Strays" je treći zvanični spot sa diska. Pesma je (ne)očekivano u indie/pop/rock-u. Najkomercijalnije izdanje benda je ujedno i prvo objavljeno za Epitaph Records. Album možete preslušati na mikerecenzije.