10. 5. 2015.

Hands Like Houses snimaju album #video

Monster Energy Pit Blog za naredni Warped Tour uradili su intervju sa Hands Like Houses koji su u studiju gde snimaju novi album. To će biti njihovo treće studijsko izdanje, naslednik popularnog 'Unimagine', objavljen 2013. Prvi singl, najava novog materijala je "I Am".


Kako su Chunk! No, Captain Chunk! snimali "The Other Line" spot #video

Iza scene sa snimanja spot "The Other Line" novog Chunk! No, Captain Chunk! singla.


Tesseract "Nocturne" uživo #video

"Nocturne" sa koncertnog albuma 'Odyssey/Scala'. Tesseract su na prošlogodišnu turneju išli sa Daniel Tompkins-om kao pevačem. Posle tri godine odsustva on se vratio u bend. Ovo je prvi, novi materijal sa njim kao frontmenom.


Arch Enemy "Stolen Life" oficijelni spot #video #premijera

Novi, digitalni singl "Stolen Life (2015 Version)" je najava za predstojeću turneju. Pesma se originalno nalazi na prošlogodišnjem albumu 'War Eternal'. Na novoj verziji nalazi se dosnimljena solaža gitariste Jeff Loomis-a koji je sada stalni član Arch Enemy.


We Are The Ocean - Ark #recenzija

BMG Rights
2015

Za razliku od drugih bendova nove britanske rock scene WeAre The Ocean ne prave kompromise zbog kojih će kasnije zažaliti. Njima je kvalitet najvažniji a to ipak ne znači da su njihove pesme ograničene na mali broj slušalaca. Jedan od najvećih hitova ove godine je “Ark” naslovna numera ovog albuma, alternativni rock ali na jedinstven način. Pre svega hrabar ali i kompleksan, najvažniji album njihove karijere.