21. 7. 2015.

Straight To Pain - Earthless #recenzija

Myo Agency
2015

Italijani Straight To Pain predstavljaju svoj novi EP 'Earthless'. Njihov stil se zasniva na tradicionalnijim metal žanrovima, malo trash, malo death ali i metalcore. Ovo je prvo izdanje sa novom postavom. 

We Are The Ocean novi singl "Good For You" #video #premijera

We Are The Ocean uvek vole da u spotovima idu korak dalje od ostalih. Još jedan zanimljiv i originalan kratak "film", ovog puta za singl "Good For You". Jedna od pesama na 'Ark' albumu koja kao da je inspirisana Queens Of The Stone Age.


Neck Deep pravi pop-punk spot "Gold Steps" #video #premijera

Može li bend da bude previše pop-punk? U slučaju Neck Deep, ne može! Novi spot "Gold Steps" sadrži sve neophodno: skejtbord, pivo, jezero, letnji provod...
Neck Deep buduće (sadašnje) velike zvezde predstavljaju još jedan singl sa narednog izdanja 'Life's Not Out To Get You'.

Arch Enemy nova vizuelni spot "Avalanche" #video #premijera

Upoznajte se sa dizajnom koji su Arch Enemy iskoristili za 'War Eternal' album. Ilustrativni video daje uvid u proces nastajanja grafika i slika koje ćete prepoznati ako pratite njihov rad.


Teenage Time Killers "Crowned by the Light of the Sun" feat. Neil Fallon #video #premijera

Teenage Time Killers projekat koji je propao pre nego što se album pojavio.
U novoj pesmi "Crowned by the Light of the Sun" gostuje Clutch frontmen Neil Fallon. Ponovo, kao i ostale objavljene i ova pesma nema veze sa ostatkom materijala. Ako ima još neko da je uzbuđen zbog ove super grupe, svaka mu čast!


twenty one pilots snimili spot za Lane Boy #video #premijera

Još jedan hit singl sa 'Blurryface', novog albuma za twenty one pilots. Album možete preslušati na mikerecenzije i pročitajte recenziju. Ovo je ukupno peti singl sa aktuelnog izdanja i sa pravom može da se kaže da su twenty one pilots trenutno najpopularniji bend alternativne rock scene.