24. 7. 2015.

Crossfaith "Ghost In The Mirror" (+ Caleb Shomo iz Beartooth) #video #premijera

Za razliku od nekih njihovih kolega Crossfaith se ne predaju komercijali. Nove pesme odlično zvuče, čuli smo već naslovnu "Xeno", dok je nova "Ghost In The Mirror" snimljena sa Caleb Shomo-m iz Beartooth. Novi album očekujemo 18. septembra.


Preslušajte prvi Knuckle Puck album 'Copacetic' #stream

Pred vama je debitansko izdanje mladog pop-punk benda Knuckle Puck. 'Copacetic' sadrži sve što volite u ovom žanru. Ukratko, mnogo veselih, energičnih rifova.


Stray From The Path i Sam Carter - First World Problem Child #video #premijera

Na novoj Stray From The Path pesmi "First World Problem Child" gost je Sam Carter iz Architects. Ovo je još jedna numera koja će se naći na 'Subliminal Criminals' albumu koji je u prodaji 14. avgusta. Ostale Stray From The Path singlove možete preslušati na mikerecenzije.


We Came As Romans novi spot "The World I Used To Know" #video #premijera

Novi, istoimeni We Came As Romans album je konačno u prodaji. Recenziju pročitajte ovde. Novi singl je "The World I Used To Know".


Dodeljene druge APMAS nagrade #video

Ako imate slobodnih četiri sata i volite alternativnu muziku onda pogledajte drugu dodelu APMAS nagrada. Časopis Alternative Press je prošle godine započeo ovu tradiciju. Još tada je bilo jasno da ovo nije samo neka trivijalna dodela priznanja samo onima koji se zapravo i pojave. Pred više hiljada prisutnih smenjivali su se poznata lica iz sveta muzike ali i filma ali i drugih popularnih kultura.

Ovogodišnji voditelji bili su članovi All Time Low a pojavili su se i Paramore, Black Veil Brides, Pvris, Issues, Slipknot, Pierce The Veil, Taking Back Sunday, A Day To Remember i mnogi, mnogi drugi...


Deep Purple na američkoj televiziji

Deep Purple su po prvi put nastupili na dnevnom programu neke Američke TV mreže. Uživo u NBC Today bend je izveo, šta bi drugo, "Smoke On The Water". Kada gostuju na evropskim televizijama Deep Purple uglavnom promovišu nova izdanja ali to u Americi ne prolazi.