30. 7. 2015.

Iron Maiden 'The Book Of Souls' najava #vesti

Iron Maiden su objavili kratak video klip sa najavom za Pre-Order novog albuma 'The Book Of Souls'. Uz animaciju novog Eddie-ja može se čuti gitarski rif jedne nove pesme sa izdanja.


Trivium iznenađenje "Silence In The Snow" #video #premijera

Trivium su se vratili! Objavili su prvi singl "Silence In The Snow" sa istoimenog albuma koji nas očekuje 2. oktobra. Pesma ima malo Volbeat uticaja i možda nije hit na prvo slušanje ali ima svu moć koju samo Trivium umeju da stvore svojom muzikom!


Foo Fighters, Slipknot, Lamb Of God članovi na Teenage Time Killers albumu #stream

Zvučna imena da vas privuku da preslušate 'Greatest Hits Vol. 1' prvo izdanje projekta Teenage Time Killers. Ako imate vremena za gubljenje onda svakako preslušajte ovih dvadeset pesama koje uglavnom nemaju veze jedna sa drugom. Svaka urađena u stilu gosta koji se pojavljuje. Gomila stilova koji su naizgled srodni ovog puta se rasplinjuju na sve strane. Koja je svrha ove ploče ostaće misterija.


Don Broco o snimanju 'Automatic' albuma #video

Don Broco pričaju o napretku koji su želeli da ostvare na novom albumu 'Automatic'. Nisu hteli da snime još jedan 'Priorities', njihov debi, već su želeli da odu i korak dalje.


InMe "Rapture: Land of The Secret Rose" #video #premijera

InMe svojim šestim albumom 'Trilogy: Dawn' kao da pokušavaju da se vrate na stari zvuk koji je i zaslužan za njihovu tada stečenu popularnost. Novi singl "Rapture: Land of The Secret Rose" više je kao kombinacija starog InMe-a sa progressive u koji se uporno guraju.