4. 8. 2015.

All Time Low uživo u KROQ Red Bull Sound Space #video

All Time Low su održali mali koncert za najslušaniju rock radio stanicu u Americi, čuveni KROQ. Uglavnom su promovisali pesme sa novog albuma 'Future Hearts' ali našlo se mesta i za najveće hitove benda.


The Devil Wears Prada nastavljaju osvajanje svemira sa "Alien" #video #premijera

"Alien" je naslov drugog singla sa konceptualnog EP-a 'Space' koji je prvo izdanje The Devil Wears Prada za Rise Records. Album nas očekuje 21. avgusta.


Frank Turner objavio "Glorious You" #video #premijera

Još jedan singl sa narednog Frank Turner albuma 'Positive Songs For Negative People' koji će se naći u prodaji za nekoliko dana (7. avgust). "Glorious You" je standardna rock pesma pevača i uklapa se u sve koje smo da sada čuli sa izdanja. Ostale singlove možete pronaći na mikerecenzije.


Miss May I - Deathless #recenzija

Rise Records
2015


Miss May I nisu bend koji ima namere da izda metalcore. To se primeti još prilikom prvog slušanja novog albuma 'Deathless'. Peto izdanje u njihovoj karijeri a kao da su na početku. Sve je kao nekad, samo je produkcija bolja.

No Devotion "Addition" zvanični spot #video #premijera

Za singl koji najavljuje prvi No Devotion album je objavljen zvanični spot. "Addition" se pojavio početkom prošlog meseca u audio formatu. Jedan od najočekivanjih albuma ove godine je svakako ovo izdanje. Collect Records će objaviti cd 25. septembra, poručite svoj primerak na collectrecords.merchnow.com