28. 10. 2015.

We Are The Ocean "Letter To Michael" akustično #video

We Are The Ocean su tokom novembra na turneji po rodnoj Engleskoj. Novi spot je snimljen uživo u Middle Farm Studios, to je inače druga kuća ovog benda. Pogledajte "Letter To Michael" u linku ispod.


Bad Religion ostali bez bubnjara #vesti

Brooks Wackerman je odlučio da napusti Bad Religion. Glasine o ovom događaju su bile prisutne već nekoliko sedmica. On je to potvrdio na svom twitter profilu, pogledajte u linku ispod.
Bend još uvek nije izdao nikakvo saopštenje niti ko bi mogao da ga zameni na tom mestu. Po nekim pričama Bobby Schayer bi trebao da se vrati na tom mestu. On je bio Bad Religion bubnjar od 1991. do 2001. godine.


Šta spremaju Tonight Alive?! #vesti

30. oktobra Tonight Alive objavljuju, nešto? Kratki spot u trajanju od 15 sekundi više podseća na film Paranormal Activity nego na australijski pop-punk bend.
Tonight Alive su završili snimanje svog novog albuma, ako ih pratite na socijlnim mrežama onda vam je to poznato. Vrlo verovatno će postaviti spot za prvi singl sa narednog izdanja. Ili je možda najava za turneju. Ili nešto treće...


Hayley Williams na bini sa Chvrches #video

Na koncertu u Nešvilu Hayley Williams iz Paramore je bila gost iznenađena svojim prijateljima iz popularnog electro-pop benda Chvrches. Lauren Mayberry i Hayley Williams su podelile vokale u pesmi "Burry Me".