29. 5. 2016.

Real Friends - The Home Inside My Head #recenzija

Fearless Records
2016

Problem je u tome što je ovo tek drugi album za Real Friends. 'The Home Inside My Head' zvuči previše dobro za bend koji postoji tek šest godina. Pop-punk je uvek bio „ružna“ reč u muzici ali zahvaljujući ovakvim grupama shvatite da je i ovo pravac vredan poštovanja.


Realno, dve najbolje pesme otvaraju i zatvaraju album. "Stay in One Place" vas uvodi u materiju energičnim rifovima i emotivnim vokalima; "Colder Quicker" je poslednja numera na disku i najbolja koju su Real Friends do sada snimili, skoro pa besna sa izuzetno jakim refrenom. 'The Home Inside My Head' je prepun hitova: "Empty Picture Frames" sa zavodljivim refrenom ili klasična pop-punk himna "Mess" samo su neke koje će se pamtiti. Dok su sa "Scared to Be Alone" uozbiljili, balade "Mokena" i "Eastwick" predstavlja nežniju stranu ovog benda. "Isolating Everything" je jedna od onih uz koju će se skakati na koncertima, "Door Without a Key" je još jedna sa odličnim refrenom...


Dvanaest odličnih pesama, bez ijednog dosadnog trenutka, to je ukratko opis novog Real Friends albuma. Neverovatna je doza ozbiljnosti koji su momci pokazali u komponovanju i muziciranju skoro netipična za mlade bendove.

Нема коментара:

Постави коментар