17. 9. 2016.

Sharks In Your Mouth - Promises #recenzija

Myo Agency
2016

Nema većeg oduševljenja od onog kada preslušate album benda koji ne poznajete i ništa ne očekujete, a on vas ostavi bez reči. Još na početku recenzije mogu da potvrdim da je ovo jedan od najboljih metal albuma godine. Sharks In Your Mouth postoje već četiri godine a 'Promises' je njihov debi album. Veoma mračan metalcore sa nu-metal uticajima vas neće ostaviti ravnodušnim. Spisak gostiju je fascinantan Aaron Matts (Betraying the Martyrs), Ryan Kirby (Fit for a King) and Carlo Knöpfel (Breakdown Of Sanity) a kada preslušate album u potpunosti opravdan!


Od uvodne "Louder" (sa Knöplel-om iz Breakdown Of Sanity) postavljaju se veoma visoki standardi, dinamična pesma sa odličnom kombinacijom čistih i metalcore vokala. "Your Ghosts" se oslanja na moderne koncepte, dok "Say it to my Face" (sa Aaron Matts-om iz Betraying The Martyrs) ima retro core uticaje. Posle brze i žestoke "#TrustNoBitch" sledi prava metal balada "Forgive". Vrhunac albuma, ako treba odabrati neki, su brutalno dobra "Insanity" i fenomenalna "The Storm" (sa Ryan-om iz Fit For A King).

Veoma kvalitetan album, i muzički, i vokalno, i produkcijski. Sharks In Your Mouth su bend na koji bi treba obratiti pažnju. 'Promises' se tek pojavio a oni već počinju rad na sledećem albumu koji će se zvati ’The Coven’.

Нема коментара:

Постави коментар