11. 9. 2016.

Young Guns - Echoes #recenzija

Windup Records
2016

Samo godinu dana posle 'Ones and Zeros' (pročitaj recenziju) Young Guns se vraćaju sa 'Echoes' koji na momente ima iste probleme kao i prethodni ali je mnogo kompletniji album. Kao jedan od boljih rock bendova novog talasa engleskog rock-a Young Guns se i dalje ne predaju. Njihovi hitovi ostaju dugo u sećanju.



Čini se da je ovo bend koji ume da snimi odlične pesme ali ne i album. 'Echoes' je dosta energičan album ali singlovi kao "Bulletproof" i "Mad World" su prejaki u odnosu na ostatak materijala. Ta dva singla nastavljaju tradiciju koji ovaj bend neguje od početka karijere, a to je da ume da napravi jebano dobre pesme.
Naslovna "Echoes" i odlična "Careful What You Wish For" prete da se predstave veliki hitovi ove ploče. "Buried" je jednostavna pesma ali ostavlja pozitivan utisak kao i simpatična "Afterglow".
Moderna "Paranoid" je balada koje se dobro uklopila u album, dok "Awakening" to baš ne uspeva i deluje malo usliljeno. "Living In A Dream Is So Easy" osim dobrog refrena nema šta drugo da ponudi.

'Echoes' je veoma dobar album, prva polovina je izuzetna, na drugoj ima dobrih momenata ali je i ritam nešto mirniji što doprinosi lošijem utisku. Dobro je da se nisu priklonili "mračnoj" strani hitova za devojčice već i dalje sviraju odličan alternative rock. Treba nam još bendova kao Young Guns!

Нема коментара:

Постави коментар