4. 11. 2016.

Waterparks - Double Dare #recenzija

Equal Vision
2016

Ako do sada nisu, Waterparks će osvojiti vaše srce neizmernom količinom pozitivne energije koju daju kroz svoju muziku. 'Double Dare' je njihov debi album kojim će vam ponuditi pop-punk kakav se samo poželeti može.


Waterparks su, takoreći, preko noći postali poznati. Posle nekoliko godina rada u DIY formatu odjednom svi su počeli da obraćaju pažnju na njihovu muziku. Nekoliko EP-a i onda je usledio 'Double Dare' njihov debi album. Odlično ispunjen raznovrsnim pop-punk varijacijama bez i jednog dosadnog trenutka.
Za one koji vole čvršći (gitariski) zvuk, neka obrate pažnju na "Hawaii (Stay Awake)" ili "Little Violence" a posebno na "Made in America". "Gloom Boys" otvara poglavlje sa umerenijim zvukom, nastavljaju tako i sa "Dizzy", onda odlična "It Follows", i fantastična "Royal". Za emotivnije, koji vole balade "I'll Always Be Around" i "Powerless". 
Pop deo albuma je veoma zanimljiv i dosta drugačiji od ostatka materijala. Kao da su bili pod uticajem All Time Low kada je nastala "Stupid for You". Totalno moderna pop numera "Take Her to the Moon" će vas naterati na ples (lično iskustvo).

Veoma originalan album, Waterparks svakako ostavljaju pozitivan utisak već par godina ali ovako dobro izdanje sumnjam da je iko očekivao. 'Double Dare' je energičan, veseo, lucidan, drugačiji...

Нема коментара:

Постави коментар