9. 3. 2016.

Hit The Lights objavili "No Filter" spot #video #premijera

Još jedan singl sa 'Summer Bones' albuma za američki pop-punk-ere Hit The Lights. Novi spot "No Filter" pogledajte u linku ispod a ostale spotove pronađite na mikerecenzije.


A Day To Remember nova pesma "Paranoia" #audio #premijera

Bez ikakve najave A Day To Remember su objavili novu pesmu. "Paranoia" je dobila premijeru u emisiji Zane Lowe-a na Beats 1. Preslušajte je u linku ispod.


Bob Mould nova pesma "The End of Things" #audio #premijera

Bob Mould je predstavio još jednu numeru sa albuma 'Patch the Sky' koji će se pojaviti 25. marta. Početkom godine pojavio se prvi singl "Voices in My Head", spot možete pogledati na mikerecenzije. Materijal na ovom albumu je nastao na kratkoj američkoj turneji tokom 2015. na kojoj je Mould pred publikom svirao nove pesme (prvobitne verzije). Na njegovu molbu nijedan od koncerata nije snimljen i ne može se naći na youtube.
Preslušajte "The End of Things" u linku ispod.


Preslušajte novu Killswitch Engage pesmu "Embrace the Journey...Upraised" #video #premijera

Novi dan, nova Killswitch Engage numera. "Embrace the Journey...Upraised" je još jedna od težih na novom albumu 'Incarnate'. Mora se priznati da Killswitch Engage na svom sedmom studijskom izdanju zvuče neočekivano osvežavajuće. Disk je u prodaji od ovog petka.