24. 3. 2016.

Issues su se vratili sa "The Realest" #video #premijera

Issues su jedan od onih bendova koji imaju veoma lojalne fanove dok ih ostali u potpunosti preziru. Mešavinom metalcore-a i najobičnije pop muzike nije baš nešto na šta "pravi" metal fanovi gledaju blagonaklono. Ako sve to stavimo na stranu Issues su ipak bend vredan poštovanja. Prvi singl sa njihovog sledećeg albuma je svakako korak napred u njihovoj karijeri.
Pogledajte spot za "The Realest" u linku ispod.


Boysetsfire objavljuju EP 'Fall From Grace' #video #premijera

Sa prošlogodišnjeg istoimenog albuma Boysetsfire će jednu od pesama objaviti kao posebno izdanje. 'Fall From Grace' EP sadrži naslovnu numeru i spot za istu, kao i “10 (And Counting)” u akustičnoj verziji snimljenoj uživo u Berlinu.


The Word Alive objavili spot za "Trapped" #video #premijera

Od pre nekoliko dana i zvanično u prodaji, novi The Word Alive album 'Dark Matter', preslušajte ga na mikerecenzije i pročitajte recenziju. "Trapped" je prvi singl koji su objavili kao najavu njihovog četvrtog izdanja. Konačno su snimili i prikladan promotivni spot.


Pierce The Veil prvi singl "Texas Is Forever" #video #premijera

Prvi singl sa 'Misadventures' četvrtog studijskog albuma za Pierce The Veil. "Texas Is Forever" je klasičan predstavnik onoga što ovaj bend radi.


The Summer Set "Jean Jacket" i "Missin' You" akustično #video

The Summer Set su izveli akustično dve nove pesme za A-Sides with Jon Chattman. Pesme se nalazi na njihovom novom albumu 'Stories For Monday', u prodaji od 1. aprila.