5. 5. 2016.

Chelsea Grin najavljuju novi album singlom "Clickbait" #video #premijera

Dve godine posle 'Ashes to Ashes', Chelsea Grin objavljuju svoje četvrto studijsko izdanje. 'Self Inflicted' će se pojaviti 1. jula za Rise Records. Prvi singl "Clickbait" preslušajte u linku ispod.


Hit The Lights EP 'Just To Get Through To You' na preslušavanje #stream

Novo Hit The Lights izdanje 'Just To Get Through To You' je EP od šest pesama. Na albumu se nalaze akustične verzije njihovih hitova ali i jedna potpuno nova numera "Lighthouse". Disk je u prodaji od 6. maja ali možete ga odmah preslušati na mikerecenzije u linku ispod.


Architects snimanje albuma 'All Our Gods Have Abandoned Us' #video

Nastavak mini dokumentarca nastalog tokom snimanja novog Architects albuma 'All Our Gods Have Abandoned Us'. Bend je do sada objavio samo jedan singl "Gone With The Wind", spot pogledajte na mikerecenzije. Disk je u prodaji od 27. maja.


Beartooth objavili "Loser" #video #premijera

Treća pesma sa novog Beartooth albuma 'Aggressive'. "Loser" je više rock nego metal zvuk i ima Papa Roach šarm. Novi album je u prodaji 3. juna.


Hands Like Houses novi spot "Degrees of Separation" #video #premijera

Australijski alternative-rock-eri Hands Like Houses su pre nekoliko meseci obajvili novi album 'Dissonants' - pročitajte recenziju. Novi singl je "Degrees of Separation", pogledajte spot u linku ispod.