20. 5. 2016.

Vanna prvi singl "Pretty Grim" #video #premijera

Bostonski hardcore bend Vanna objavljuju peti studijski album. Izdanje je nazvano 'All Hell' i pojaviće se 8. jula. Spot za prvi singl "Pretty Grim" pogledajte u linku ispod.


Real Friends novi spot "Mokena" #video #premijera

Real Friends su predstavili još jedan spot. "Mokena" se nalazi na novom albumu 'The Home Inside My Head' koji će se naći u prodaji 27. maja.


Volbeat objavili "Seal The Deal" #video #premijera

Volbeat su objavili lyric video za novu pesmu "Seal The Deal". To je treći singl sa novog izdanja 'Seal The Deal & Let’s Boogie'. Disk je u prodaji 3. juna.


Preslušajte novi Lonely The Brave album 'Things Will Matter' #stream

Drugi album britanskog alternativnog rock sastava Lonely The Brave je zvanično u prodaji. Izdanje koje je najavljeno odličnim singlovima "Rattlesnakes" i "What If You Fall In" sada možete preslušati u celini u linku ispod.


Issues - Headspace #recenzija

Rise Records
2016

Issues su tip benda koji neki jednostavno vole da mrze. Njihov svojevrsni stil koji spaja metalcore i pop muziku na njihovom debiju proglašavan je za remek delo ali i totalno sranje. „Jeftini udarci“ čak i sa moje strane delovali su opravdano ali vremenom vam Issues prirastu srcu. ’Headspace’ bi opravdano mogao da se nazove remek delom ali da ne preterujemo...

Architects treći singl "Downfall" #video #premijera

Architects su objavili treći singl sa albuma 'All Our Gods Have Abandoned Us' za neke izdanje 2016. godine. "Downfall" preslušajte u linku ispod.

Gojira drugi singl "Silvera" #video #premijera

Gojira su objavili novi spot "Silveria". To je drugi singl sa albuma 'Magma' koji će se pojaviti 17. juna.