19. 7. 2016.

Crown the Empire - Retrograde #recenzija

Rise Records
2016

Može se reći da su Crown The Empire spremni za velike stvari. 'Retrograde' je kulminacija kreativnosti koja je dominirala na prethodna dva albuma. I dalje neograničeni u pravcu u kom idu, nude dovoljno energije za neobuzdane tinejdžere koji su spremni da se pobune protiv svih nepravdi koje im se ispreče.

Too Close To Touch najavljuju novi album sa "What I Wish I Could Forget" #video #premijera

Dobitnici nagrade za najbolji underground bend na ovogodišnjim APMAS, Too Close To Touch objaviće svoj drugi album sredinom septembra. Singl "What I Wish I Could Forget" najavljuje izdanje 'Haven’t Been Myself'. Produkciju je radio Erik Ron (Issues, Set It Off).
Novi spot pogledaj u linku ispod.


Održane treće Alternative Press dodele nagrada #APMAS #stream

Ceremonija dodele nagrada časopisa Alternative Press održana je tokom noći u Kolumbusu, Ohajo. Voditelji programa su ponovo bili Alex Gaskarth i Jack Barakat iz All Time Low. Glavne nagrade su zasluženo dobili twenty one pilots a najemotivnije je bilo pojavljivanje The Ghost Inside, prvi put od saobraćajne nesreće, da preuzmu nagradu za najbolje fanove. Od nastupa uživo najviše pažnje privukle su Babymetal sa gostom Rob Halford-om (Judas Priest).  Spisak svih dobitnika kao i kompletan snimak pogledaj u linku ispod.