22. 7. 2016.

Neck Deep duet sa japanskim bendom Alternative Medicine #video #premijera

Neck Deep su popularniji nego što smo to mislili! Ben Barlow pevač benda je gostovao na novom singlu japanskog pop-punk benda Alternative Medicine. Bend predvodi pevačica Sho Mitsui, a tokom karijere nastupali su sa Hit the Lights, The Summer Set, Mayday Parade...
Posle Babymetal/Rob Halford kolaboracije, ovo je možda sledeći trend u svetskoj muzici? Veoma simpatičnu pesmu "The Great Escape" preslušaj u linku ispod.


Novi 'Suicide Squad' singl: Skrillex & Rick Ross "Purple Lamborghini" #video #premijera

Novi singl sa albuma koji prati film Suicide SquadSkrillex & Rick Ross su snimili electro/hip-hop numeru "Purple Lamborghini". Spot bi trebalo da se uskoro pojavi a priča se da će Jared Leto reprizirati svoju ulogu Joker-a. Preslušaj "Purple Lamborghini" u linku ispod.


Preslušaj Capsize novi album 'A Reintroduction: The Essence of All That Surrounds Me' #stream

Od danas u prodaji i na preslušavanje na mikerecenzije. Drugi studijski album za četvorku iz Kalifornije donosi nešto melodičniji pristup u muzici koja bi mogla da se označi kao hardcore. Capsize su izdanje 'A Reintroduction: The Essence of All That Surrounds Me' najavili singlovima "Tear Me Appart" i "XX (Sew My Eyes)". U linku ispod preslušaj kompletan album.


Every Time I Die objavili "Glitches" singl #video #premijera

Drugi singl sa narednog Every Time I Die albuma 'Low Teens'. Izdanje je u prodaji od 23. septembra. Preslušaj "Glitches" u linku ispod.


Bayside o snimanju albuma #video

Jack O' Shea gitarista Bayside priča o snimanju novog albuma 'Vacancy'. Disk se pojavljuje 19. avgusta.


Hatebreed novi spot "Something's Off" #video #premijera

Još jedan singl sa 'The Concrete Confessional', aktuelnog Hatebreed albuma. Spot za "Something's Off" pogledaj u linku ispod.


Billy Talent "Afraid Of Heights" spot #video #premijera

Billy Talent su objavili zvanični spot za prvi singl i naslovnu numeru novog albuma. 'Afraid Of Heights' recenziju pročitaj ovde.


Korn objavili "Rotting In Vain" spot #video #premijera

Nova Korn pesma "Rotting In Vain", već ste mogli da je čujete uživo, najavljuje novi album 'The Serenity Of Suffering'. Disk je u prodaji od 21. oktobra za Roadrunner. U linku ispod pogledaj novi spot u kome se pojavljuje glumac Tommy Flanagan ("Sons Of Anarchy", "Gladiator").


Lacuna Coil zvanični spot za "Delirium" #video #premijera

Lacuna Coil su snimili spot za naslovnu numeru i prvi singl novog albuma 'Delirium'. Disk je već nekoliko meseci u prodaji. Pogledaj promo video u linku ispod.