31. 7. 2016.

Skrillex se vraća rock muzici? #vesti

Sonny Moore sada poznatiji kao Skrillex nekada je bio pevač metalcore benda From First To Last. Sa njima je snimio dva albuma: 'Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count' (2004) i 'Heroine' (2006). Nakon toga usledila je svetska slava, sada je jedan od vodećih DJ-eva. Njegovo koketiranje sa rock muzikom se nastavilo: rad sa preostalim članovima The Doors, saradnja sa bendom Korn...

Ništa još uvek nije zvanično potvrđeno ali je Moore u svojoj emisiji na Beats 1 radiju predstavio numeru koja je nazvana "Bonus Track" i na kojoj on peva a zvuk veoma podseća na From First To Last. Onda je facebook stranica benda podelila post sa njegove stranice...
Gitarista Matt Good je izjavio da je bend snimio novu muziku ali i da su pričali o saradnji. Novu pesmu preslušaj u linku ispod.


Crown The Empire recenziraju svoj novi album 'Retrograde' #video

Andy i Dave iz Crown The Empire analiziraju pesme na 'Retrograde' albumu objavljenom pre nekoliko nedelja. Autor klipa je Jarrod Alonge koji je kao i bend deo Vans Warped turneje, gde je ovo i snimljeno, tako da njihovu recenziju ne uzimati za ozbiljno.
Koliko je zapravo dobar 'Retrograde' saznajte ovde.



Clutch "A Quick Death in Texas" #video #premijera

Clutch su objavili novi spot "A Quick Death in Texas". Pesma se nalazi na prošlogodišnjem 'Psychic Warfare' albumu - pročitaj recenziju.