17. 9. 2016.

We the Kings "Sad Song" uživo sa Warped-a #video

We the Kings su tokom leta objavili singl "Sad Song" Pesma je promovisana na Vans Warped turneji sa koje je i nastao novi spot.


Sharks In Your Mouth - Promises #recenzija

Myo Agency
2016

Nema većeg oduševljenja od onog kada preslušate album benda koji ne poznajete i ništa ne očekujete, a on vas ostavi bez reči. Još na početku recenzije mogu da potvrdim da je ovo jedan od najboljih metal albuma godine. Sharks In Your Mouth postoje već četiri godine a 'Promises' je njihov debi album. Veoma mračan metalcore sa nu-metal uticajima vas neće ostaviti ravnodušnim. Spisak gostiju je fascinantan Aaron Matts (Betraying the Martyrs), Ryan Kirby (Fit for a King) and Carlo Knöpfel (Breakdown Of Sanity) a kada preslušate album u potpunosti opravdan!

Dance Gavin Dance su slatki u spotu "Betrayed By The Game" #video #premijera

Treba pogledati novi Dance Gavin Dance spot "Betrayed By The Game" jer ga je teško opisati! Drugi singl albuma 'Mothership', u prodaji je od 7. oktobra.


Preslušaj Touché Amoré novi album 'Stage Four' #stream

'Stage Four' je novi album indie-post-hardcore benda Touché Amoré iz Los Anđelesa. Proverite u linku ispod zašto je kritika ovo izdanje proglasila za jedan od najvažnijih albuma 2016. godine.