20. 10. 2016.

blink-182 "She's Out Of Her Mind" novi (stari) spot? #video #premijera

Blink-182 su se udružili sa Spotify za premijeru novog spota "She's Out Of Her Mind". Radnja je prekopirana iz čuvenog "What's My Age Again" ali sa izmenjenim ulogama! Više u linku ispod.


Lamb of God predstavili "The Duke" singl #video #premijera

Lamb of God su postavili novu pesmu "The Duke". Posvećena prijatelju i fanu benda Wayne Ford koji je preminuo od leukemije. Singl će se naći na istoimenom EP-ju, u prodaji od 18. novembra.


Nova Flo pesma "Cassandra" #stream

Italijanska pevačica Flo je predstavila novu pesmu "Cassandra" sa kojom će nastupiti na sledećem Sanremo Festivalu. Početkom ove godine pojavio se njen drugi solo album 'Il Mese Del Rosario' (pročitaj recenziju). Preslušaj pesmu u linku ispod.


Northlane & In Hearts Wake "Equinox" #video #premijera

Australijski bendovi Northlane & In Hearts Wake udružili su se u zajedničkom projektu. Album možete preslušati na mikerecenzije. Objavljen je i spot za naslovnu numeru "Equinox", više u linku ispod.


Šta spremaju AFI? #vesti

Šta god da AFI objavljuju ili najavljuju, sve će nam biti poznato 28. oktobra. Nova slika i kratka video najava ne otkrivaju ništa novo. Procenite sami u linku ispod.

Preslušaj novi Against Me! album 'Shape Shift With Me' #stream

Against Me! su objavili 'Shape Shift With Me', to je njihov sedmi studijski album. Recenziju izdanja pročitaj ovde. Više u linku ispod.


Probajte nešto novo - Mistakes #video #premijera

Mistakes su pop-punk bend iz New York-a predvođeni pevačicom Lauren Hudson. Njihov zvuk podsećana na Paramore, Pierce The Veil...
Nedavno su objavili spot za prvi singl "Pull Me Under", više u linku ispod.