11. 11. 2016.

badXchannels drugi singl "dottedXlines" #video #premijera

badXchannels je novi projekat Craig Owens-a, poznatijeg po radu sa Chiodos, objavljuje drugi singl "dottedXlines". Bez najave pojavio se prvi singl "One Car Funeral" i ostavio krajnje pozitivan utisak. Pogledaj spot za "dottedXlines" u linku ispod.


Plague Vendor novi spot "ISUA" #video #premijera

Plague Vendor su objavili spot za numeru "ISUA". Njihov aktuelni album 'Bloodsweat' može da se presluša na mikerecenzije.


Four Year Strong obradili temu filma 'Home Alone' #video #premijera

Božić je došao ranije! Four Year Strong su objavili svoju verziju čuvene pesme "Somewhere In My Memory", poznate teme iz filma 'Home Alone'. Preslušaj originalnu i novu verziju u linku ispod.


MxPx objavili "They" singl #video #premijera

Za svoj rođendan Mike Herrera je objavio novi singl svog benda MxPx. Pogledaj spot za "They" u linku ispod. Pesma može besplatno da se preuzme na sajtu benda.


Rancid nova pesma "Silence Is The Only Rule" #video #premijera

Rancid su objavili novu pesmu "Silence Is The Only Rule". To je deo kompilacije 'Oi! Ain’t Dead 5'. Pored njih našle su se i numere bendova Agnostic Front, No Resistance, Hard Evidence...
Više u linkovima ispod.


Babymetal uživo u Wembley Areni #vesti

Sledećeg meseca pojaviće se video izdanje Babymetal nastupa u Wembley Areni. Koncert održan 2. aprila bio je početak njihove turneje kojom su promovisale svoj drugi album 'Metal Resistance' (pročitaj recenziju) objavljen samo dan ranije. DVD/Blu-Ray sadrži trinaest pesama i traje skoro 80 minuta i pojaviće se 9. decembra, digitalno 30. decembra.