19. 1. 2017.

The Juliana Theory ponovo na okupu #vesti

Kao jedan od značajnijih emo rock bendova 21. veka The Juliana Theory se vraća, za sada samo sa koncertnim nastupima. Oni će od 28. oktobra do 1. novembra biti deo Warped Rewind At Sea i svirati sa Good Charlotte, Less Than Jake, Mayday Parade, Reel Big Fish, Story Of The Year.


povezane vesti:
The Juliana Theory neobjavljena pesma "Slowly Flying Solo" #audio #premijera
The Juliana Theory reizdanje poslednjeg albuma #vesti
Probajte nešto novo - Vesta

mindovermatterrecords.com


The Juliana Theory su nastali u Pensilvaniji 1997. godine. Prvi uspeh je usledio već sa sa prvim izdanjem, split EP sa bendom Dawson High. Debi album 'Understand This Is a Dream' pojavljuje se 1999. godine, već sledeće 'Emotion Is Dead' njihovo drugo studijsko izdanje. Treći album je trebao da bude njihova karta za izlazak iz underground scene, potpisali su ugovor sa velikom izdavačkom kućom Epic i objavili 'Love' za mnoge i danas njihov najveći pad.
'Deadbeat Sweetheartbeat' je 2005. objavljen za nezavisnu kuću i predstavio je bend na vrhuncu svoje moći. Svaka od pesama je nadmašivala prethodnu. Na žalost to ipak nije bilo dovoljno da ih održi na okupu. Sledeće godine prestaju sa radom, tokom 2010. održali su nekoliko oproštajnih koncerata.


Нема коментара:

Постави коментар