8. 1. 2017.

You Me At Six - Night People #recenzija

Infectious Music
2017

Kako znate da slušate dobar album? Ako, na primer, sviđaju vam se sve pesme, ili ga preslušate više puta bez pauze! E to je 'Night People', četvrti You Me At Six album. Posle 'Cavalier Youth' (pročitaj recenziju) koji je imao svoje uspone i padove, bend se vraća svojim korenima ali ostaje dosledan svom putu ka stadionima ispunjenim hiljadama fanova.


Naslovna "Night People" otvara izdanje, definitivno Royal Blood uticaj, ali sporiji ritam je samo varka. Odlično nastavljaju sa opasnom "Plus One", opuštaju sa klasičnom "Heavy Soul" koja je kao pečat njihovog zvuka. Naravno sledi predivna balada "Take on the World".
"Brand New" je sasvim pristojna rock numera koja će naći svoje mestu u njihovom repertoaru. Najveći hit ovog albuma je snažna "Swear", ovu pesmu ne možeš da slušaš i da budeš miran, nikako! Neočekivano idu i malo teže sa fantastičnom "Make Your Move". "Can't Hold Back" vas ne ostavlja ravnodušnim, a "Spell It Out" je mračna balada od koje se naježite. Opasno dobra "Give", veoma emotivna ali ispunjena jakim ritmom, vrhunski zatvara 'Night People' album.

You Me At Six nikada nisu bili bend za potcenjivanje. Njihov stil je podeljen izneđu pop i rock muzike ali ovi momci umeju da sviraju. Njihove pesme nisu samo za zaljubljene već i za one kojima se život smučio. Biće ovo jedan od najboljih rock albuma 2017. godine...

Нема коментара:

Постави коментар