5. 2. 2017.

Courage My Love - Synesthesia #recenzija

Warner
2017

'Synesthesia' je drugi album za kanadski pop trio Courage My Love, sastavljen od sestara, bliznakinja Mercedes i Phoenix Arn-Horn i gitariste Brandon Lockwood-a. Debi album 'Becoming' je bio savršen pop-punk a sada su previše pop, nimalo punk ali najviše kao Pvris i Chvrches kopija.



Šta je popularno to i sviramo, ok ovo je bend iza kojeg stoji moćni Warner koji diktira šta će da sviraju. Devojke svoj deo posla korektno rade i uvek pružaju svoj maksimum. 'Synesthesia' ima svojih momenata a ako niste upoznati sa alternativnom electro pop rock scenom (i gore navedenim bendovima) onda će vam ovo izdanje biti i zanimljivo. Pretežno namenjen mlađoj populaciji album obiluje ljubavnim temama.
"Stereo" je sasvim pristojan singl i pesma koja odskače od ostatka materijala. "Love Hurts" i vesela "Never Gonna Change" su dovoljno dobre da mogu da posluže za neki od budućih singlova. "Tough Love" podseća na njihov raniji materijal. "Need Someone" i "The Year I Disappeared" su tako bezobrazno electro pop, dok "Animal Heart" i "Walls" i previše podsećaju na Pvris.

Ipak, preslušajte ovaj album. To su samo četrdeset minuta vašeg života koje više niko nikada neće moći da vam ih vrati.

Нема коментара:

Постави коментар