3. 2. 2017.

Lower Than Atlantis - Safe in Sound #recenzija

Easy Life
2017

Lower Than Atlantis su definitivno krenuli nešto drugačijim smerom. Novi album 'Safe in Sound' nudi neke od najlepših pop melodija ali i prljave rock rifove. Definitivno zvuči kao da ga je snimio bend koji je spreman za velike stvari u svojoj karijeri!



Zanimljivo je kako su lako Lower Than Atlantis uspeli da promene svoj zvuk. Sa prethodnim, istoimenim 'Lower Than Atlantis' iz 2014. ponudili su neke od fantastičnih rock numera koje se i danas slušaju. Novo izdanje 'Safe in Sound' nam daje totalno drugačije pop hitove kao "Boomerang" (koja kao da je iz Don Broco repertoara) ali dobili smo i opasnu "Work for It" ili zavodljivu "Had Enough", nešto drugačije rock-ačine.
"Long Time Coming" i "I Would" doprinose kvalitetu ostatku materijala. Klasična LTA balada "I Don't Want to Be Here Anymore" je fin predah na albumu. Nešto slabiji deo ploče su numere kao "Money" ili "Could Be Worse", dok "Dumb" i "A Night to Forget" su dovoljno dobre ali ništa više.

Lower Than Atlantis ne snimaju muzika za na prvo slušanje. To je ono što ih odvaja od ostalih. Daju vam dovoljno da ih potražite još jednom, pa ponovo... Kao i svaka droga!

lowerthanatlantis.tmstor.es

Нема коментара:

Постави коментар