2. 2. 2017.

The Menzingers - After The Party #recenzija

Epitaph
2017

The Menzingers su jedno od najprodavanijih imena Epitaph kuće, što je samo po sebi čudno jer oni nisu baš u potpunosti punk a nemaju veze sa metal-om a ipak ljudi vole da ih slušaju.



'After The Party' se najviše oslanja na indie rock zvuk sa punk energijom. The Menzingers su sada već bend sa kilometražom, ovo je njihov peti album i primećuje se veća sigurnost u ovom materijalu. Za razliku od prethodnog 'Rented World' (pročitaj recenziju) koji je bio rastrzan u žanrovima a ipak proglašen za remek delo od strane kritike, novi album je veoma ujednačen i konkretan. Muzika koju oni sviraju je dovoljno buntovna da joj se prikloni publika a ipak i dovoljno umilna da je vole eminentni recenzenti. 'After The Party' u svojih 45 minuta nudi sasvim pristojan rock zvuk koji će lako da se uklopi u playlist-e svih kojima su A Day To Remember bučni a Blink-182 smatraju komercijalom. Od uvodne "Tellin' Lies" bend izvlači svoj kec iz rukava, to je ta energija koju imaju na pretek! "Lookers" je već hit, prva pesma koja je najavila izdanje daje sasvim pristojan ton ostatku materijala. "Bad Catholics" nudi dobru priču, naslovna 'After The Party' odličnu melodiju, "Charlie's Army" dobar ritam... Rifovi kao što je "Boy Blue" su ono što ovaj bend zna da ponudi ali "Black Mass" western balada deluje nepotrebno ovom albumu. Prava folk punk numera "The Bars" vas odvodi u neki Bostonski pub i tamo...

Ne interesuje me kako će Rolling Stone ili neki drugi portali da ocene 'After The Party' ali po mikerecenzije kriterijumima ovo je sasvim pristojan album. The Menzingers su bend koji zna šta radi i imaju publiku koja to ume da ceni.

lnk.to/TMaftertheparty

Нема коментара:

Постави коментар