24. 3. 2017.

Creeper 'Eternity, In Your Arms' recenzija

Roadrunner
2017

Najočekivaniji album ove godine je bez problema opravdao sva očekivanja! Creeper su bend koji vraća slavu punk muzici, ali na pristojan i pošten način. 'Eternity, In Your Arms' je dinamičan, na momente emotivan, ali uglavnom predivan. Ako treba da preslušaš barem jedan album ove godine neka to bude baš ovaj.



Mračna "Black Rain" kojom otvaraju album više dođe kao antiklimaks jer posle nje sledi "Suzanne". Taj žestok, energičan punk zvuk preovladava na ovoj ploči. Ali Creeper nude mnogo više, melodije kao na "Hiding With Boys" se savršeno uklapaju u "enterijer" 'Eternity, In Your Arms'-a. Prizivaju Ramones uticaje sa "Down Below", igraju se sa pop-punk u "Winona Forever", šta god da urade sve prolazi i sve odlično zvuči. Pravi, strašni punk zvuk se prostire od "Poison Pens", preko "Room 309" i "Darling". Vrhunac su balade kao "Misery" ali najviše jeziva, ogoljena "Crickets" koju peva Hannah Greenwood uz klavir. Završavaju sa nežnom "I Choose to Live" i pokazuju da imaju i pop stranu.

Ovo nije tipično punk rock izdanje koje si možda očekivao, ovo je kompleksna priča sa mnogo obrta. Creeper će morati dobro da se potrude da nadmaše ovo što su sada objavili. Bez sumnje da će u tome uspeti za koju godinu...

roadrunnerrecords.co.uk/creeper

Нема коментара:

Постави коментар