12. 3. 2017.

She Was Nothing 'Reboot' recenzija

Myo Agency
2017

She Was Nothing je italijanski projekat koji nas vraća na početak dvadeseprvog veka i zvuk koji danas deluje previše retro. Njihov drugi albuma 'Reboot' je drugačiji od prvenca 'Dancing through Shadows' koji je bio moderniji (po ugledu na Pendulum, Modestep, Chase & Status...), novi nudi nešto jednostavniji model koji je lakši za slušanje.



Ono što je važno za She Was Nothing je da posle pet godina pauze bend je pretrpeo promene članova tako da je promena zvuka bila neminovna. Uobičajni "problemi" koje ima svaki albuma underground scene (slaba produkcija) su ovde zanemarljivi. Ono što smeta je što nema rizika a vokali su dosta jednolični. Pesme na 'Reboot' su uglavnom slične i tu je ceo problem. Odlično počinju sa "Before It's Too Late - Pt. I", dobro nastavljaju sa "Can't Stop These Things". "The Hunt" ima dobar ritam, a sa "Digging Under Your Skin" se priklanjaju clubbing publici. Iznenađenje na ploči je sa dance numerom "Back to Sleep". Mirna "Brick After Brick" je (uslovno) balada koja deluje kao da je rađena po Linkin Park receptu.

Individualno neke od pesama zvuče veoma dobro ali u sklopu albuma ne dolaze do izražaja. Ipak She Was Nothing nude nešto drugačiji zvuk od ostalih i to je za pohvalu, na neki način.

Нема коментара:

Постави коментар