21. 5. 2017.

Papa Roach 'Crooked Teeth' recenzija

Eleven Seven
2017

Kako im iznova uspeva? Papa Roach su objavili jedan od najboljih albuma u karijeri. 'Crooked Teeth' je odmah nalazi svoje mesto barem u prvi tri od devet izdanja koliko su ih do sada objavili. Kao prekretnica u njihovoj karijeri ovo je pretežno rock i rap materijal. Možda zvuče na momente blaže nego ikad ali im ne nedostaje energije po kojoj su poznati.



Odlično upakovan album koji vas savršeno vozi, preko žestokih pesama do balada i onih u sredini ali ne dopušta da se opustite. Kao album na kome ima najviše repovanja zadivljujuće je koliko je energičan i melodičan. Ubice od pesama su naslovna "Crooked Teeth" ili "Traumatic" koje podsećaju zašto volimo ovaj bend. "My Medication" je jedna od onih koja vam se uvuče pod kožu i teško je se otresete. Emotivna balada "Periscope" u kojoj gostuje Skylar Grey daje i drugu stranu njihove muzike. Odlična "American Dreams" ima možda i najbolji refren na albumu. Rock hitovi su se našli u pesmama "Help" i "Break the Fall". Iznenađuju sa nepredvidivom "None of the Above" i "Born for Greatnes" koju ne možeš da slušaš i sediš mirno. Najslabija na 'Crooked Teeth' je duet sa Machine Gun Kelly-jem "Sunrise Trailer Park", totalno hip-hop što se i očekivalo od ove saradnje ali deluje kao da su mogli mnogo više.

Papa Roach su bend koji dokazuje da može dostojanstveno da se stari, posle više od dvadeset godina karijere oni nalaze načina da snime dobar album a ne pretvore svoju muziku u sranje.

Нема коментара:

Постави коментар