2. 6. 2017.

All Time Low 'Last Young Renegade' recenzija

Fueled By Ramen
2017

Nije kao da nismo očekivali da će se All Time Low okrenuti ka pop zvuku. Ta tranzicija je počela još sa prethodnim 'Future Hearts' albumom iz 2015. godine (recenzija). Novi 'Last Young Renegade' je veoma aktuelan i moderan ali na opšte iznenađenje uopšte nije loš. To više nije onaj pop-punk bend od pre deset godina ali sada imaju zanimljiv i originalan zvuk koji može da prija širom sloju publike.



Kao novajlije u Fueled By Ramen kući, gde i pripadaju, All Time Low su morali da se dokažu. Jesu se uklopili u sve trendove pop muzike danas ali su uspeli da zadrže svoj identitet. Pesme deluju ozbiljno bez previše patetike i nisu napadne. Ako ima onih koji će se žaliti tu je "Nice2KnoU" koja podseća na njihov stari zvuk. Snagu albumu daju numere kao "Drugs & Candy" i "Life of the Party". Hit "Dirty Laundry" savršeno predstavlja atmosferu ovog albuma i emocije koje nude. Ima dosta optimizma, naslovna "Last Young Renegade", ili "Dark Side of Your Room" od čijeg ritma nećete moći da spavate. Saradnja sa duom Tegan and Sara u pesmi "Ground Control" je nadasve simpatična.

Sasvim pristojan i interesantan album. All Time Low kakav nismo očekivali. Jeste da su gitare zamenjene synth-om ali to se toliko i ne primećuje.

Нема коментара:

Постави коментар