3. 6. 2017.

The One Hundred 'Chaos & Bliss' recenzija

Spinefarm Records
2017

Nema ništa značajnije nego kada bend svojim debi albumom postavi nove standarde. The One Hundred originalnom mešavinom metal-a, rap-a i još nečega uspevaju u jednom, a to je da vas ne ostave ravnodušnim. Bes i energija koja izbija iz njihovih pesama je nemerljiva. 'Chaos & Bliss' će biti soundtrack za sve one koji od života previše očekuju.



Posle uvodne "Dreamcatcher" niste baš sigurno šta dalje da očekujete jer je u pitanju jedna od najbržih na albumu. Sa "Hand of Science" pogađaju na istom mestu. Ne prezaju od toga da žestoko umešaju hip hop, "Monster", "Disengage", ili grime u "Dark Matters" koja je unapred poznata kao hit ove ploče. Sve je obavijeno teškim metal zvukom, tako da na momente zvuče kao najbolji nu-metal koji ste ikada čuli. Nešto melodičnije idu u "Boomtown" i "Blackjack". Naslovna "Chaos & Bliss" se izdvaja odličnim refrenom.

Njihovo vreme ne dolazi već je tu! The One Hundred su bend tek tri godine i već postaju značajno ime crossover scene. 'Chaos & Bliss' je album koji vas pokreće a sluša se na repeat!

Нема коментара:

Постави коментар