10. 2. 2017.

Deaf Havana uživo u HMV-u

Deaf Havana su u HMV prodavnici održali nastup na kome su promovisali numere sa novog albuma 'All These Countless Nights' (recenzija). Više u linku ispod.


The Ghost Inside o nastupima na Warped-u

The Ghost Inside su najavljeni za Vans Warped turneju ovog leta ali to se na žalost neće desiti. Oporavak od udesa koji su preživeli članovi još uvek traje i neizvesno je planirati nastupe, kaže pevač Jonathan Vigil. Video klip sa njegovim obraćanjem pogledaj u linku ispod.


SikTh povratak sa "No Wishbones"

SikTh su objavili spot za novu pesmu "No Wishbones". Od ponovnog okupljanja, krajem 2013. godine, bend dosta vremena provodi na turneji. Pre dve godine objavili su EP 'Opacities'. Novi singl je sigurno deo nekog novog izdanja koje će naknadno biti najavljeno.


Skrillex i From First To Last uživo u Los Anđelesu

Skrillex je objavio zvanične snimke sa From First To Last koncerta u Emo Nite u Los Anđelesu održanom prošle nedelje. Još uvek nije poznato da li će biti turneje u ovom sastavu kao i da li je snimljen album i kada će biti objavljen. Singl "Make War" se pojavio srednim januara.



Pierce The Veil premijera skupocenog "Floral & Fading" spota

Malo je čudno kada u današnje vreme za neki bend sa alternativne scene se troši ogroman budžet na spotove. Fearless očigledno ima velike planove za Pierce The Veil. Posle "Circles" koji je čak imao i premijeru na MTV-ju sada dobijamo "Floral & Fading" koji možda previše podseća na Weezer ili Fall Out Boy spotove. Procenite sami u linku ispod.


Uskoro nova Linkin Park pesma?

Već je poznato da su Linkin Park završili snimanje novog albuma. Povremeni klipovi iz studija služili su toliko da podgreju maštu fanova. Ali sada je bend počeo da svakodnevno objavljuje tzv. najave koje još uvek ne otkrivaju ništa konkretno.
Novi singl i detalje sedmog studijskog albuma realno je očekivati tokom ovog meseca ili početkom sledećeg.