16. 5. 2017.

Muse poslednja najava "Dig Down" spota

Za dva dana, 18. maja, Muse objavljuju spot za potpuno novu pesmu "Dig Down". Najave koje postavljaju već danima obećavaju spektakl ali od njih ništa manje nismo ni očekivali. Po ingormacijama od benda ovo je samo singl i neće biti novog albuma. Pogledaj scene sa snimanja spota u linku ispod.


Brendon Urie kakvog niste ni zamišljali!

Panic! At The Disco frontmen ne prestaje da iznenađuje. U narednih nekoliko meseci on neće biti pevač svog benda ali će svakako pevati. Brendon Urie će ovo leto provesti na Broadway-u u mjuziklu Kinky Boots. Kako će izgledati kao Charlie Price, lik iz predstave, pogledaj u linku ispod.


Royal Blood premijera "Hook, Line & Sinker" spota

Royal Blood nastavljaju sa novim pesmama. "Hook, Line & Sinker" je drugi singl narednog albuma 'How Did We Get So Dark?'. Izdanje je u prodaji od 16. juna a već sada može da se poruči (link ispod). Novi spot verno reprezentuje njihove koncertne nastupe.


Stari, dobri Rancid u novoj "Telegraph Avenue"

Rancid su izbacili spot za "Telegraph Avenue". Pesma je nova ali zvuk je klasičan, onaj po kome su i poznati. Ovo je drugi singl sa sledećeg albuma 'Trouble Maker' koji će se pojaviti 9. juna. Pogledaj spot ispod.


Miss May I drugi deo filma

Miss May I su objavili nastavak dokumentarca koji je nastao tokom snimanja novog albuma 'Shadows Inside'. Ploča je najavljena sa dva singla, prvi "Lost In The Grey" i drugi za naslovnu numeru. U prodaji je od 2. juna. Pogledaj film u linku ispod, prvi deo pronađi u povezanim vestima.