19. 5. 2017.

blink-182 'California Deluxe' na preslušavanje

Skoro godinu dana kasnije blink-182 objavljuju deluxe izdanje svog albuma 'California' (recenzija originalnog albuma). Prvi album na kome je gitarista i pevač Matt Skiba (iz Alkaline Trio) a producent John Feldmann nikoga nije ostavio ravnodušnim. Dočekan sa mnogo skepticizma od strane fanova ali prihvaćen kao jedan od najboljih u njihovoj karijeri. Danas smo uz originalni dobili još jedan sa jedanaest potpuno novih pesama. Recenziju pročitaj ovde a album preslušaj u linku dole.


Linkin Park 'One More Light' recenzija

Warner
2017

Pitam se kome je potreban ovakav album? Ovo nisu Linkin Park, a nisu uspeli ni da se prebliže pop zvuku koji je danas aktuelan. Previše The Chainsmokers uticaja, a ipak daleko od twenty one pilots. Sve se svelo na slične teme u istom ritmu i sa premalo inventivnosti.

Rise Against drugi singl "House On Fire"

Rise Against nastavljaju sa objavljivanje singlova sa sledećeg albuma 'Wolves'. Audio verziju spota za novu pesmu "House On Fire" pogledaj u linku ispod. Album je u prodaji od 9. juna.


Hundredth nastavljaju hrabro sa "Suffer"

Hundredth su objavili vizuelni spot za novu numeru "Suffer". Treći singl sa novog albuma 'Rare' kojim definitivno nude nešto drugačiji zvuk od onoga što su pre objavljivali. Disk će se naći u prodaji od 16. juna za Hopeless. Više u linku ispod.


All Time Low kakve volite u "Nice2KnoU"

All Time Low su objavili još jedan spot sa narednog albuma 'Last Young Renegade'. Treći singl je za energičnu "Nice2KnoU" koja je više u starom fazonu za razliku od prethodne tri numere "Life Of The Party", "Last Young Renegade" i "Dirty Laundry" koje su idu ka pop muzici. Pogledaj spot u linku ispod.


Preslušaj novi Linkin Park album 'One More Light'

Linkin Park su sada pop bend i to je muzika koja vas očekuje na 'One More Light' albumu. Izdanje najavljeno singlovim "Heavy" i "Good Goodbye" nije naišlo na pozitivnu kritiku medija. Fanovi su podeljeni između onih kojima ovo prija (mlađa populacija) i onih koji ovo ne žele da slušaju (starija). Da li će ovo vama prijati proverite u linku ispod.